Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mai 2020 - Anul XXV, nr. 105 (7410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numărul externărilor de pacienţi vindecaţi de Covid de la Spitalul Judeţean este mai mare decât cel al internărilor

Joi, 7 Mai 2020 (22:29:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Managerul interimar al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Anatolii Buzdugan, a declarat că în momentul de faţă numărul externărilor de pacienţi vindecaţi de Covid de la această unitate spitalicească este mai mare decât cel al internărilor cu noul coronavirus.

„În ultima săptămână, la nivelul Spitalului Judeţean s-a înregistrat o tendință de descreștere a numărului de cazuri internate şi o tendință de creștere a numărului de cazuri externate vindecate”, a evidenţiat Anatolii Buzdugan în cadrul unei conferinţă de presă. El a arătat că una dintre provocările cele mai mari ale actualei conduceri interimare a spitalului, încă la momentul preluării mandatului, a fost revenirea personalului medical în activitate. Anatolii Buzdugan a spus că în momentul de faţă din ce în ce mai mulți medici, asistente și personal auxiliar s-au reîntors la serviciu.

„În prezent stăm destul de bine la capitolul medical. La medici aproximativ 88% dintre cei care activau înainte de pandemie au revenit la serviciu, asistente medicale aproximativ 77% și personalul auxiliar, aproximativ 67%. Este o perioadă cu o tendință de relaxare. Activitatea personalului medical în momentul de față se desfășoară în condiții optime. Nu mai există sincope care ar putea fi provocate de anumiți factori”, a explicat managerul interimar al Spitalului Judeţean Suceava. Anatolii Buzdugan a mai precizat că toate serviciile interne, așa cum au fost reconfigurate în cadrul Spitalului Județean în urma noilor circuite, care au însemnat comasarea a foarte multe secții, funcționează în parametri optimi. „Avem o rată de externare peste cea a internărilor. Considerăm că în momentul de față suntem pe un trend ascendent și să sperăm că va continua la fel”, a precizat Buzdugan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul externărilor de pacienţi vindecaţi de Covid de la Spitalul Judeţean este mai mare decât cel al internărilor.
 Vizualizări articol: 2034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Numărul externărilor de pacienţi vindecaţi de Covid de la Spitalul Judeţean este mai mare decât cel al internărilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei