Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 apr 2020 - Anul XXV, nr. 76 (7381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Andronache: PMP cere crearea unui portal cu informații în timp real despre COVID-19, defalcate pe județe, localități, cartiere și străzi

Miercuri, 1 Aprilie 2020 (15:42:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a anunțat că această formațiune politică i-a solicitat ministrului de Interne, Marcel Vela, crearea de urgență, prin Grupul de Comunicare Strategică, a unui portal pe care să fie afișate, în timp real, informații detaliate despre persoanele aflate în izolare, carantină, infectate cu Covid-19 și decedate, la nivel de județ, localitate, stradă sau cartier.

Marian Andronache a spus că această solicitare a fost făcută ținând cont de înrăutățirea situației la nivel național și de numărul persoanelor infectate în continuă creștere. Andronache a spus că acest portal pentru prezentarea în timp real a statisticilor legate de incidența coronavirusului COVID-19 ar trebui creat în cursul acestei săptămâni. Liderul PMP Suceava a precizat că românii trebuie să știe în timp real care este numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus din localitățile în care trăiesc, pentru a putea lua măsuri drastice de protecție.

De asemenea, Marian Andronache a precizat că PMP recomandă ca, în municipiul București, în municipii și orașe mari din țară, să se menționeze strada sau cartierul unde există cetățeni infectați cu COVID-19. El a adăugat că acest nou portal ar trebui să conțină statistici, în timp real, privitoare la numărul persoanelor infectate și județele și localitățile de proveniență; numărul deceselor, informație însoțită de vârsta acestora, data decesului și localitatea și județul de proveniență; numărul celor recuperați, iar aceleaşi reguli ar trebui să fie aplicate și pentru persoanele aflate în carantină sau în izolare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andronache: PMP cere crearea unui portal cu informații în timp real despre COVID-19, defalcate pe județe, localități, cartiere și străzi.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andronache: PMP cere crearea unui portal cu informații în timp real despre COVID-19, defalcate pe județe, localități, cartiere și străzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei