Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2020 - Anul XXV, nr. 75 (7380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

”Sunt un băiat necăjit fără degete și fără părinți din Suceava. Mă puteți ajuta cu ceva de mâncare?”

Marţi, 31 Martie 2020 (16:25:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Salut. Sunt Nicu mă știi de pe videoclip? 0744192727 Sunt un băiat necăjit fără degete și fără părinți din Suceava. Mă puteți ajuta cu ceva de mâncare?”

Acest mesaj disperat a venit pe adresa cotidianului ”Monitorul de Suceava”, unul cu adevărat emoționant. L-am sunat pe Nicu și am aflat că în garsoniera din Burdujeni, de pe strada Jean Bart, care i-a fost pusă la dispoziție pentru a locui de administratorii de la Sempre Pizza, nu are mai nimic de mâncare.

”Am un pachet de biscuiți. Mi i-a dat un necunoscut de pe stradă, iar cu carantina asta nu știu cum o să fac. Dacă mă poate ajuta cineva să-l ocrotească Dumnezeu și Maica Domnului”, ne-a mărturisit Nicu.

În luna ianuarie, când oamenii cu inimă mare i-au pus la dispoziție garsoniera pentru a locui a crezut că va avea parte de o viață decentă. Nu au trecut decât câteva săptămâni și destinul pare să-i fi întors din nou spatele.

”Până în ianuarie am stat 21 de ani la subsolul unor blocuri. Am trăit ca un guzan. Nu știu să am familie pentru că am crescut la Casa de Copii și apoi am ajuns pe stradă”, este povestea pe foarte scurt a unei persoane pentru care totul pare să se fi redus la un singur cuvânt: ”calvar”.

Iată o postare de pe adresa de facebook a lui Niculae Stanarache, din ianuarie, când a avut bucuria de a se muta în garsoniera din Burdujeni:

”Nu a avut parte de așa ceva niciodată! Nu a avut casa lui, nu a știut cum e să te trezești în casa ta călduroasă, să te așezi la masa ta, să ai o baie, să-ți faci un duș fierbinte..., dar visul a devenit realitate! Pentru el, totul este un vis! Pentru noi, o adevărată bucurie că am putut fi solidari cu Niculae. Oamenii s-au mobilizat, au pus mână de la mână și garsoniera a fost cumpărată cu 8.000 de euro. Această casă este a lui de acum. Are curent electric, are toaletă civilizată, are căldură, are geamuri și poate respira un aer curat. Niculae are locuința lui! Chiar am fost surprinși de promptitudinea semenilor, este o realizare enormă. Deci mai mulți putem face mult mai multe!
Mulțumim tuturor celor care ați răspuns acestei nevoi, de acum prietenul nostru se bucură de un dar minunat. Suntem încurajați, încântați și motivați să mergem mai departe și să ne preocupe nevoile semenilor noștri. Apreciem pragmatismul tuturor, interesul celor mai mulți de a fi de partea lui Niculae. Vă rugăm să nu-l uitați pe Niculae nici de acum înainte. Are nevoie de susținerea noastră, are nevoie de o farfurie de mâncare caldă, de haine, poate de medicamente uneori etc. Nu ezitați să întrebați de el. Vă vom ține la curent cu evoluția lucrurilor. Vă mulțumim și apreciem tot efortul depus!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Sunt un băiat necăjit fără degete și fără părinți din Suceava. Mă puteți ajuta cu ceva de mâncare?”.
 Vizualizări articol: 9973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
”Sunt un băiat necăjit fără degete și fără părinți din Suceava. Mă puteți ajuta cu ceva de mâncare?”4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei