Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 mar 2020 - Anul XXV, nr. 75 (7380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infirmieră confirmată cu COVID-19: ”Sunt disperată. Soțul a fost internat și el cu simptome, iar nora mea trebuie să nască în curând. Posibil să fie și ea infectată”

Marţi, 31 Martie 2020 (13:16:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O infirmieră care este angajată a Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava ne-a sunat cu lacrimi în ochi de pe patul de spital pentru a ne cere ajutor. Femeia este internată în Secția de Boli Infecțioase de pe data de 24 martie și este diagnosticată cu COVID-19, iar situația de acasă este una de-a dreptul disperată.

Soțul, în vârstă de 59 de ani, care a prezentat și el simptome ale infectării cu noul coronavirus, a fost și el internat luni seară, în jurul orei 22.30, în timp ce nora ar trebui să nască peste maxim două săptămâni.

”Am avut ceva probleme de sănătate încă de pe 18 martie, iar până să fiu diagnosticată și internată la spital am intrat în contact cu soțul și băiatul. Pe 24 când am fost internată li s-au făcut teste soțului, băiatului și nurorii. Nici până azi nu avem rezultatele”, a spus femeia.

Ea a mărturisit că în perioada scursă din momentul în care a fost internată și până ieri starea de sănătate a soțului, care mai are și alte boli, s-a înrăutățit constant.

”Ieri (n.r. – luni) a sunat de mai multe ori după ambulanță și nu a reușit să convingă pe nimeni. Spre seară am sunat și eu și pe la ora 22.30 a ajuns la spital și a fost internat la Medicină Internă. Este acolo pentru că nu i-a venit rezultatul testului. Cred că are și el COVID-19, iar de când m-am internat eu a luat aceleași medicamente ca și mine, dar starea sa de sănătate s-a înrăutățit permanent. Medicul de familie s-a declarat neputincios și a spus că trebuie să se interneze. Acum îmi este frică pentru viața lui”, a precizat infirmiera.

Iar motivele de îngrijorare nu sunt doar pentru soț, ci și pentru copil și nevasta acestuia,

”Eu și soțul locuiam separat de copii, chiar dacă în aceeași curte în gospodăria de la Stroiești. Nu am intrat în contact cu nora, dar fiul meu a venit la mine să mă ajute până la internare și mi-e tare teamă să nu fi luat și el boala. Vrem să știm măcar rezultatele la testul pentru coronavirus, să știm ce avem de făcut. Sunt de-a dreptul disperată și nu știu ce să fac”, este mesajul de deznădejde care vine de pe un pat al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infirmieră confirmată cu COVID-19: ”Sunt disperată. Soțul a fost internat și el cu simptome, iar nora mea trebuie să nască în curând. Posibil să fie și ea infectată”.
 Vizualizări articol: 1716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Infirmieră confirmată cu COVID-19: ”Sunt disperată. Soțul a fost internat și el cu simptome, iar nora mea trebuie să nască în curând. Posibil să fie și ea infectată”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei