Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2020 - Anul XXV, nr. 74 (7379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Semne încurajatoare privind starea de sănătate a directorului Radio Vocea Evangheliei. Starea sa rămâne însă critică

Luni, 30 Martie 2020 (16:35:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul în vârstă de 46 de ani internat în Reanimare la Iași, după ce starea sa de sănătate în urma infecției cu coronavirus s-a agravat, rămâne în stare critică, însă familia a primit de la medici câteva raze de speranță.

Membrii familiei lui Daniel Grigoriciuc, directorul Radio Vocea Evangheliei Suceava, au fost informați că de duminică acesta respiră cu ajutorul ventilației non-invazive. Medicația i-a fost redusă, iar spontan reușește să respire singur, ceea ce poate însemna o mică speranță. Totuși, medicii au constatat o disfuncție multiplă de organe, astfel că starea rămâne critică.

Daniel Grigoriciuc este, pe lângă om de radio, și implicat activ în viața comunității creștinilor evanghelici, fiind pastor la Biserica Betel Suceava.

Daniel Grigoriciuc a fost internat întâi la Spitalul Județean Suceava, iar starea lui s-a deteriorat, fiind transferat la Iași.

Soția sa, Tabita Grigoriciuc, asistentă la un centru de dializă, este și ea infectată, fiind internată la Spitalul Județean Suceava.

Cei doi soți au trei copii, din care doi prezintă și ei simptome, însă nu grave.

Îmbolnăvirea directorului a blocat în mare măsură și activitatea radioului. Din totalul de 12 angajați, doar unul nu a intrat în contact cu Daniel Grigoriciuc, astfel că asigură continuitatea postului, cu sprijinul colegilor care lucrează de acasă.

Starea lui Daniel Grigoriciuc s-a degradat treptat, inițial acesta fiind în stare bună. Și în cazul său, confirmarea diagnosticului a venit greu. El a fost internat în spital pe 20 martie, iar confirmarea a venit pe 26 martie.

Apelul la rugăciune este cel mai important mesaj al comunității religioase din care face parte Daniel Grigoriciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semne încurajatoare privind starea de sănătate a directorului Radio Vocea Evangheliei. Starea sa rămâne însă critică.
 Vizualizări articol: 3807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Semne încurajatoare privind starea de sănătate a directorului Radio Vocea Evangheliei. Starea sa rămâne însă critică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei