Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fundația Te Aud România se implică în sprijinirea personalului medical din Spitalul Orășenesc Gura Humorului

Vineri, 27 Martie 2020 (15:23:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În contextul actual al pandemiei declanșate de noul coronavirus, Fundația Te Aud România și-a recanalizat eforturile în această perioadă pentru a combate această pandemie. Începând de luni, 23 martie 2020, organizația s-a mobilizat pentru a procura echipamente de protecție, atât de necesare pentru sprijinirea personalului din Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Președinta Fundației Te Aud România, Gabriela Popescu, ne-a spus că acum guvernează din plin, în fiecare dintre noi, și în comunitate, frica de necunoscut, și poate cea mai puternică teamă de incertitudine pe care am avut-o vreodată. ”Tot ce putem face în momentul de față este să ne responsabilizăm, atât față de noi înșine, cât și față de cei din jur, dar și din punct de vedere social. Încercăm să facem tot ce putem pentru a sprijini comunitatea”, este de părere Gabriela Popescu.

 

Donații

Din donații, Fundația Te Aud România va procura măști cu filtru, dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, mănuși și costume de protecție. Până în prezent, s-au alăturat inițiativei Fundației Te Aud România mai multe companii județene: SAV-COM SRL, Reimund Autoservice SRL, Tomasciuc SRL, Criscostela SRL, CMI Dr. Dolceanu, Deconmar SRL, Cosnifcor SRL, Gabi Bois SRL, Silmanfor SRL, Larga SRL, Duconi Prod Com SRL și Constantin Rusu.

„Una din cele mai mari probleme întâmpinate până în prezent este achiziția de echipamente, în mod special costume de protecție și măști cu filtru. Am încercat la foarte mulți distribuitori la nivel național. Am luat legătura și cu partenerii noștri internaționali, pentru a-i ruga să ne ajute. Avem nevoie în mod special de costume de protecție și de măști cu filtru. Aceeași discuție se pune și în rândul altor organizații ce sprijină alte spitale și instituții. Așadar, aș vrea să fac un apel pe această cale către cei ce ne pot sprijini în identificarea de furnizori, să ia legătura cu noi. În același timp, vreau să-i mulțumesc în mod special Alexandrei Sava, care este motorul din spatele acestei campanii, și tuturor celor care s-au implicat până acum”, a mai declarat Gabriela Popescu.


 

Mulțumiri

În calitate de manager al Spitalului Orășenesc Gura Humorului, jr. Cornel Vieru mulțumește în numele său, dar și al personalului spitalului, Fundației Te Aud România, pentru că a răspuns atât de prompt în demararea campaniei de strângere de fonduri pentru materialele sanitare, de care spitalul are atâta nevoie în această perioadă.

„În același timp, aduc mulțumiri tuturor firmelor care s-au alăturat nouă, întru ajutorarea Spitalului Orășenesc Gura Humorului. Fără acestea nu ar fi fost posibil ca într-un timp atât de scurt să procurăm echipamentele medicale necesare. Încă o dată s-a dovedit că oamenii de bine știu să se mobilizeze atunci când situația o cere”, a completat managerul spitalului humorean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fundația Te Aud România se implică în sprijinirea personalului medical din Spitalul Orășenesc Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fundația Te Aud România se implică în sprijinirea personalului medical din Spitalul Orășenesc Gura Humorului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei