Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2020 - Anul XXV, nr. 71 (7376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Universitatea Suceava pune la dispoziție un cămin de studenți pentru cadrele medicale de la Spitalul Județean

Joi, 26 Martie 2020 (18:36:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava pune la dispoziția cadrelor medicale din Spitalul Județean spații de cazare în unul dintre căminele studențești din campusul universitar. Prefectul județului Suceava a spus că este vorba despre căminul 2 al Universității Suceava, în care sunt disponibile 111 camere, cu un număr total de 341 de locuri.

„Vreau să mulțumesc Universității <Ștefan cel Mare> Suceava, domnului rector prof. univ. dr. ing. Valentin Popa și domnului prorector prof. univ. dr. Mihai Dimian, care în baza protocolului semnat cu Prefectura Suceava au pus la dispoziția cadrelor medicale de la Spitalul Județean Suceava căminul 2 din campusul universității. Cadrele medicale asigură în continuare activitatea unității medicale și venim în sprijinul nevoii acestora de a-și proteja familiile în această perioadă”, a spus Alexandru Moldovan. El a precizat că în acest cămin studențesc sunt disponibile opt camere cu câte trei locuri, alte opt cu patru locuri, toate cu grup sanitar propriu, și 95 de camere cu câte trei locuri, cu grupuri sanitare la câte un modul de trei camere.

Prefectul Suceava a mai adăugat că paza acestui cămin, pe perioada în care vor fi cazate cadrele medicale, va fi asigurată de cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava. Jandarmii vor fi și cei care vor distribui cartelele de acces în cămin cadrelor medicale.

Alexandru Moldovan a mai spus că pentru alte 10 cadre medicale, șase medici, trei medici voluntari și un medic ce va asigura conducerea interimară a Direcției de Sănătate Publică Suceava, care au sosit în cursul zilei de joi de la Iași, Prefectura Suceava a pus la dispoziție spații de cazare ale căror costuri vor fi asigurate prin finanțarea Consiliului Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea Suceava pune la dispoziție un cămin de studenți pentru cadrele medicale de la Spitalul Județean.
 Vizualizări articol: 1875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea Suceava pune la dispoziție un cămin de studenți pentru cadrele medicale de la Spitalul Județean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei