Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2020 - Anul XXV, nr. 71 (7376)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 300 de persoane în carantină în județul Suceava, numărul celor pozitivi nu ni se comunică

Joi, 26 Martie 2020 (13:23:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a comunicat, joi, că la nivelul județului Suceava se aflau în carantină instituționalizată 293 de persoane, iar în izolare voluntară la domiciliu 3.561 de persoane. „Până în prezent au ieșit din carantină 4 persoane, iar din autoizolare 348 de persoane. De asemenea, până la această dată au fost externate 24 de persoane”, se arată în comunicatul Prefecturii. În spațiile de carantină, din totalul de 512 locuri disponibile, sunt ocúpate 297 de locuri.

Numărul total de pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19 nu a mai fost comunicat, cu atât mai puțin câți din total sunt cadre medicale.

În ziua precedentă, numărul persoanelor din județul Suceava infectate cu noul coronavirus era 190.

La nivel național, în schimb, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până joi, 26 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 28 la București, 6 la Craiova, 5 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).

Până joi, la ora 13.00, 17 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău și Timișoara, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 123 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 7 ani și 87 de ani.

La Terapie Intensivă, joi la ora 13.00, se aflau internați 29 de pacienți, din care 23 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.151 de persoane. Alte 110.042 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 15.998 de teste, din care 823 în unități medicale private, a informat GCS.

Pe de altă parte, în cursul dimineții de joi, în România au ajuns 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud, cu o aeronavă a NATO. Cele 100.000 de combinezoane de protecție, achiziționate de România, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, vor fi alocate în funcție de nevoi, personalului medical din Ministerul Sănătății și echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 300 de persoane în carantină în județul Suceava, numărul celor pozitivi nu ni se comunică.
 Vizualizări articol: 2683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Aproape 300 de persoane în carantină în județul Suceava, numărul celor pozitivi nu ni se comunică4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei