Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2020 - Anul XXV, nr. 67 (7372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De duminică, 22 martie

Ștefan Mandachi livrează gratuit mâncare autorităților aflate în prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus

Duminică, 22 Martie 2020 (11:57:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patronul lanțului de restaurante Spartan, antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, a anunțat că începând de duminică, 22 martie, oferă gratuit mâncare angajaților Spitalului Județean Suceava, Direcției de Sănătate Publică, Poliției, Jandarmeriei și SMURD, expuși riscurilor, fiind în prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus.

“La SUCEAVA livrăm GRATUIT (adică atât COMANDA cât și livrarea în sine) exclusiv către autoritățile din Suceava expuse riscurilor: DSP, SPITAL, POLIȚIE, JANDARMERIE, SMURD, dacă ne vor solicita asta.
Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne telefonați până la orele 11:00 ca să pregătim produsele (să ne organizăm)”, a anunțat Ștefan Mandachi, pe contul său de socializare.

Recent, Ștefan Mandachi a mai avut o inițiativă lăudabilă - Hotelul Mandachi din Suceava este pus gratuit la dispoziția cadrelor medicale care nu vor să meargă acasă de teamă să nu-și infecteze familiile.

“S-au cazat primii medici la hotel și de mâine vin alții. Încă mai sunt camere disponibile. Toate cazările se fac în cel mai corect mod, transparent, nu pe pile sau relații. Cartelele/cheile sunt predate la Spital unde vor fi împărțite de către șefii de secție. Deci mergeți cu încredere la superiorii voștri, selecția se va face corect, în funcție de gravitate. La fel și pentru Poliție. Nu hotelul face selecția, ci autoritățile, care știu mai bine problemele”, a precizat duminică tânărul antreprenor sucevean, devenit cunoscut în întreaga țară după ce a construit primul metru de autostradă din Moldova și a lansat o campania la nivel național prin care să determine autoritățile să facă mai mult în sensul construirii de autostrăzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ștefan Mandachi livrează gratuit mâncare autorităților aflate în prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus.
 Vizualizări articol: 2653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Ștefan Mandachi livrează gratuit mâncare autorităților aflate în prima linie de luptă cu pandemia de coronavirus5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei