Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 mar 2020 - Anul XXV, nr. 57 (7362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pasagerii Wizz Air care au cumpărat bilete pentru zborurile anulate spre Italia își vor primi banii înapoi

Marţi, 10 Martie 2020 (11:01:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Wizz Air a transmis că pasagerii care au cumpărat bilete pentru zborurile anulate spre și dinspre Italia își vor putea primi banii înapoi. Anunțul a fost făcut după ce autoritățile române au decis suspendarea tuturor zborurilor din România către Italia, până pe data 31 martie 2020. Anunțul vine după informarea de ieri referitoare la suspendarea zborurilor din România către Milano - Bergamo și Veneția - Treviso până pe 3 aprilie.

Decizia autorităților române a afectat și cursele aeriene operate de Wizz Air de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava către Italia, spre și dinspre Roma, Milano – Bergamo și Bologna. Wizz Air a transmis că pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei de programare individuală.

„Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele”, a transmis Wizz Air printr-un comunicat de presă.

De precizat că până pe 31 martie a.c., Wizz Air mai operează de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” doar zborurile către Memmingen (Germania) și Londra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pasagerii Wizz Air care au cumpărat bilete pentru zborurile anulate spre Italia își vor primi banii înapoi.
 Vizualizări articol: 1449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasagerii Wizz Air care au cumpărat bilete pentru zborurile anulate spre Italia își vor primi banii înapoi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei