Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2020 - Anul XXV, nr. 53 (7358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A ajuns în arest după ce s-a urcat la volan mort de beat și fără a avea permis. Un alt șofer beat a proptit mașina în gard

Joi, 5 Martie 2020 (11:30:04)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a ajuns miercuri seară în arest după ce s-a urcat la volan mort de beat și fără a avea permis. Alți trei șoferi s-au ales și ei cu dosare penale după ce au fost prinși de poliție beți la volan. Unul dintre ei a provocat și un accident rutier, proptind mașina în gard.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri seară, la ora 22.00, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Liteni a oprit pentru control, pe raza localității Rotunda, autoturismul condus de un localnic de 39 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 39 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a deține permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 39 de ani a fost reţinut de polițiști pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

 

Tot miercuri, la ora 07.50, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DJ 178F, din comuna Gălănești, autoturismul condus de un localnic de 43 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

 

Miercuri după-amiază, la ora 16.51, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control, pe raza comunei Bilca, autoturismul condus de un localnic de 38 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

 

Miercuri seară, la ora 21.57, Secţia 9 Poliţie Rurală Şcheia a fost sesizată despre faptul că, pe DJ 178A, la ieșirea din satul Șcheia către satul Mihoveni,  un autoturism a intrat într-un gard. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un autoturism care a acroșat gardul împrejmuitor al unui imobil și pe conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani din comuna Todirești. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns în arest după ce s-a urcat la volan mort de beat și fără a avea permis. Un alt șofer beat a proptit mașina în gard.
 Vizualizări articol: 1302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ajuns în arest după ce s-a urcat la volan mort de beat și fără a avea permis. Un alt șofer beat a proptit mașina în gard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei