Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 mar 2020 - Anul XXV, nr. 50 (7355)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mihaela Crăciun și Catinca Maria Nistor, invitate speciale, vineri, la evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ”

Luni, 2 Martie 2020 (12:36:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va avea loc vineri, 6 martie, de la ora 17:00, un eveniment special de sărbătoare, „Femei de succes! Performanță la superlativ”, ediția a IX-a. La eveniment, invitate speciale sunt Mihaela Crăciun, jurnalistă la Televiziunea Română, și Catinca Maria Nistor, directorul Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra” București. Cele două invitate vor vorbi despre poveştile lor de succes, despre curaj, viziune şi inspirație.

Mihaela Crăciun s-a născut pe 24 august 1970, la Suceava, este absolventă de istorie și a plecat la Bucureşti pentru a urma un master în istoria ideilor şi mentalităţilor cu profesorul Lucian Boia. Teza de masterat susţinută la Universitatea din Bucureşti a fost cu o lucrare despre televiziune, în comunism. Lucrează în TVR din 1996 şi este realizator. A fost corespondentul judeţului Suceava la Ştiri, producător şi prezentator de ştiri, moderator şi producător de talk-show.

Catinca Maria Nistor, directorul Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra” București, s-a născut pe 25 octombrie 1988, la București, dar și-a petrecut multe vacanțe la Suceava.Studii:UNATC „I. L Caragiale”, Facultatea de Teatru, secția Arta Actorului, promoția 2015, clasa Paul Chiribuță.Premii:„Cea mai bună actriță în rol principal pentru "Anna Petrovna" - Ivanov de A.P. Cehov, Gala Absolvenților UNATC Master 2017, "Tânără Speranță în Comedie" - oferit de Teatrul de Comedie, Gala Absolvenților UNATC Licența 2015 // Cea mai bună actriță în rol secundar pentru "Maggy" - Cine e fazanul? de Georges Feydeau, Festivalul Serile Teatrului Studențesc 2015.

Organizatorii evenimentului de vineri sunt Asociația SEVA Suceava, Clinica Novaoptic, Asociația Multicare, Intermedia Suceava, Monitorul de Suceava. Partener: Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Proiectul este realizat cu sprijinul municipalității locale. Preşedinta Asociaţiei „Seva”, Angela Zarojanu, inițiatoarea proiectului și sufletul acestui eveniment, ne-a spus că tema din acest an este „un omagiu adus artiștilor care prin talent și autenticitate duc faima Bucovinei în țară și peste hotare. <Femei de succes! Performanţă la superlativ> este un prilej de socializare și o bucurie de primăvară pentru comunitatea suceveană”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihaela Crăciun și Catinca Maria Nistor, invitate speciale, vineri, la evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ”.
 Vizualizări articol: 1885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihaela Crăciun și Catinca Maria Nistor, invitate speciale, vineri, la evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei