Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 ian 2020 - Anul XXV, nr. 22 (7327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

S-a ales cu dosar penal după ce a ieşit în trafic la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat

Miercuri, 29 Ianuarie 2020 (11:38:58)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a ieşit în trafic la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 18.05, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175B, din comuna Pojorâta, autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani din judeţul Iași.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Tot marţi, un tânăr s-a ales şi el cu dosar penal după ce a ieşit în trafic cu un autoturism neînmatriculat. Un echipaj din cadrul Poliției oraşului Liteni a oprit pentru control pe raza localităţii Rotunda, din oraşul Liteni, la ora 11.00, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un localnic de 24 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind expirată din data de 07.11.2019.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ales cu dosar penal după ce a ieşit în trafic la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat.
 Vizualizări articol: 1530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a ales cu dosar penal după ce a ieşit în trafic la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei