Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 ian 2020 - Anul XXV, nr. 21 (7326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accidente cu mai multe victime pe şoselele din judeţ

Marţi, 28 Ianuarie 2020 (12:51:17)

Patru persoane au fost rănite luni, pe şoselele din judeţ, în accidente rutiere. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, luni, la ora 08.00, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, ajuns la intersecția cu strada Universității, un localnic de 59 de ani nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul din față condus de un bărbat de 41 de ani din aceeași localitate şi a intrat în coliziune față-spate cu acesta, proiectându-l în autoturismul condus de o localnică de 52 de ani.  

Inițial, din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale, însă ulterior, la ora 10.30, femeia de 52 de ani s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, pentru că suferise leziuni. 

Cei trei conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural. 

Tot luni, în jurul orei 12.30, în timp ce conducea autoturismul după o curbă pe DJ 177, din afara localităţii Mănăstirea Humorului, un localnic de 22 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 65 de ani din oraşul Gura Humorului.

 În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 65 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Luni seară, la ora 18.54, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 în afara localitaţii Salcea, un bărbat de 51 de ani din municipiul Suceava a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui bărbat de 30 de ani din comuna Adâncata, pasager în autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente cu mai multe victime pe şoselele din judeţ.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidente cu mai multe victime pe şoselele din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei