Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 ian 2020 - Anul XXV, nr. 20 (7325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: "PNL a realizat, după doar trei luni, că nu a fost şi nu este pregătit să guverneze ţara"

Luni, 27 Ianuarie 2020 (16:43:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, consideră că numai după trei luni, PNL a realizat că nu este pregătit să guverneze România. În discursul său de la Conferinţa Judeţeană a PSD Suceava, Ioan Stan a făcut o analiză a situaţiei politice actuale, atât la nivel naţional, cât şi judeţean. Ioan Stan a spus că asumările repetate de răspundere ale actualului Guvern, fie că este vorba de buget sau de alegerea primarilor în două tururi, duc la o slăbire a democraţiei prin ocolirea parcursului democratic pe care trebuie să le aibă legi atât de importante. „Mai mult decât atât, modificarea legii electorale cu doar trei luni înainte de alegeri e o măsură împotriva tuturor recomandărilor comisiilor europene în materie, recomandări care erau prezentate ca literă de lege de PNL când era în opoziţie. În fapt PNL a realizat, după doar trei luni, că nu a fost şi nu este pregătit să guverneze ţara. Mai mult, în cele trei luni de când sunt la guvernare, din care una a fost cea cu sărbătorile de iarnă, măsurile haotice luate de guvernul PNL au avut drept scop demolarea a tot ce a făcut bun PSD”, a precizat Ioan Stan. Preşedintele PSD Suceava a subliniat faptul că măsurile liberale lovesc fără discriminare în toate categoriile sociale, în tineri, prin eliminarea programului „Prima casă”, prin dispariţia programului Start-Up şi a subvenţiilor la credite sau impozitarea IT-ştilor, dar şi în salariaţi, prin creşterea vârstei de pensionare sau tăierea unor drepturi. Ioan Stan a spus că aceste măsuri liberale lovesc şi în pensionari, prin plafonarea pensiei minime şi prin „zvonistica despre nemărirea pensiilor din septembrie”. Liderul PSD Suceava a mai adăugat că în realitate, liberalii doresc alegeri anticipate cât mai repede pentru a scăpa de „oprobiul populaţiei” când toate aceste măsuri vor începe să îşi facă efectul şi vor începe să scadă abrupt în sondaje.  

Stan a mai spus că toate luările de cuvânt ale celorlalţi participanţi la Conferinţa Judeţeană a PSD Suceava, parlamentari, primari sau simpli membri, au generat concluzia că actuala guvernare de dreapta a PNL „este una toxică pentru România” şi sunt necesare acţiuni şi măsuri democratice pentru a limita sau stopa degradarea democraţiei şi economiei româneşti.

Pe de altă parte, el a declarat că în cadrul aceleiaşi conferinţe a PSD Suceava, organizaţia judeţeană i-a validat pe cei 42 de delegaţi care vor fi prezenţi luna viitoare la congresul care va decide conducerea centrală a Partidului Social Democrat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: "PNL a realizat, după doar trei luni, că nu a fost şi nu este pregătit să guverneze ţara".
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Ioan Stan: "PNL a realizat, după doar trei luni, că nu a fost şi nu este pregătit să guverneze ţara"1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei