Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 298 (7299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate într-o singură zi, după o razie la Marginea

Vineri, 20 Decembrie 2019 (14:09:48)

Serviciile de Ordine Publică și Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava, în cooperare cu Secţia 3 Poliţie Rurală  Marginea și reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Suceava, au organizat joi o acțiune punctuală pe raza comunei Marginea pentru combaterea transportului şi comerțului ilicit cu animale și produse de origine animală sau agricolă. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, echipele au verificat 23 de societăţi comerciale, întreprinderi individuale, persoane fizice autorizate şi cinci autovehicule de transport animale. Oamenii legii au constat două infracţiuni privind regimul materiilor explozive şi au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.500 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri  în valoare de circa 400 lei, constând în produse lactate și articole pirotehnice.

           De exemplu, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Suceava au surprins în flagrant în Piața Agroalimentară din comuna Marginea o femeie de 71 de ani din municipiul Suceava care oferea spre vânzare, fără autorizaţie, 92 de articole pirotehnice cu instrucțiuni în limba română și rusă, fără a avea menționată categoria din care fac parte, și un bărbat de 62 de ani din comuna Cacica care comercializa, fără autorizaţie, 37 de articole pirotehnice cu instrucțiuni în limba rusă, din categoria „F1”. Articolele pirotehnice în valoare de circa 300 lei şi o greutate de aproximativ 3 kg au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-au întocmit două dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, ce vor fi soluționate procedural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate într-o singură zi, după o razie la Marginea.
 Vizualizări articol: 1484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate într-o singură zi, după o razie la Marginea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei