Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 289 (7290)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premiu de Excelenţă în Transport Public şi Mobilitate, luat de municipiul Suceava la Gala Asociaţiei Municipiilor din România

Marţi, 10 Decembrie 2019 (11:03:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni seara, municipiul Suceava a fost premiat, pentru al treilea an consecutiv, cu un premiu de excelenţă, în cadrul Galei Asociaţiei Municipiilor din România, eveniment desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, la hotelul Marriott din Bucureşti.

Prezent la Gala AMR, primarul Ion Lungu a precizat că municipiul Suceava s-a înscris cu proiecte la trei categorii: Transport public şi mobilitate; Protecţia mediului şi gestionarea eficientă a deşeurilor; Promovarea culturală, turistică şi sportivă.

“În urma depunerii aplicaţiilor am fost nominalizaţi la transport şi gestionare deşeuri, dar am luat titlu de Excelenţă în Transport Public şi Mobilitate”, a declarat Ion Lungu.

Municipalitatea suceveană câştiga un premiu de excelenţă pentru al treilea an consecutiv:
2017 - Excelenţă în educaţie
2018 - Excelenţă în eficienţa energetică şi iluminat public
2019 - Excelenţă în transport public şi mobilitate.

“Premiile sunt în primul rând meritul sucevenilor care ne sprijină în implementarea acestor proiecte, dar şi al angajaţilor din Primăria Suceava, cărora le mulţumesc pe această cale. Felicitări AMR pentru organizarea Galei şi a momentelor artistice deosebite!”, a mai spus edilul sucevean.

Transportul public din municipiul Suceava va fi modernizat şi eficientizat, începând de anul viitor, atât prin aducerea a 50 de autobuze electrice – 40 mari, de 12 metri lungime, şi 10 mici, de 6 metri lungime, precum şi prin realizarea unei noi baze auto, pentru divizia electrică, introducerea de echipamente şi softuri de automatizare, inclusiv e-ticketing, cât şi prin amenajarea a 47 de staţii de aşteptare pentru călători. Alte cinci autobuze electrice, de mici dimensiuni – Karsan Jest Electric, au fost aduse din fonduri elveţiene, cu jumătate de an în urmă, de atunci fiind folosite zilnic pe mai multe trasee din municipiu, costurile de funcţionare fiind de şapte ori mai mici decât la cele similare, dar cu funcţionare pe combustibil petrolier.
Gala Asociaţiei Municipiilor din România este un proiect care stimulează competiţia între municipii pentru obţinerea celor mai bune rezultate la nivelul administraţiei publice locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiu de Excelenţă în Transport Public şi Mobilitate, luat de municipiul Suceava la Gala Asociaţiei Municipiilor din România.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premiu de Excelenţă în Transport Public şi Mobilitate, luat de municipiul Suceava la Gala Asociaţiei Municipiilor din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei