Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 284 (7285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prins că transporta articole pirotehnice fără acte după ce a fost implicat într-un accident

Miercuri, 4 Decembrie 2019 (11:11:18)

Un tânăr a fost prins transportând articole pirotehnice după ce a fost implicat într-un accident.

Marţi, la ora 10.45, Secţia 11 Poliţie Rurală Pojorâta a fost sesizată prin 112  cu privire la faptul că pe DN 17, la ieșire din comuna Pojorâta, un autoturism avariat a fost abandonat pe partea carosabilă și îngreunează traficul.

La faţa locului, poliţiștii au identificat un autoturism care prezenta avarii ușoare în partea din faţă, fiind încuiat și abandonat. După aproximativ 45 de minute, doi tineri, unul în vârstă de 24 de ani şi unul de 26 de ani, ambii din orașul Vișeu de Sus, judeţul Maramureș, s-au prezentat la maşină. Tânărul în vârstă de 24 de ani le-a declarat oamenilor legii că a luni seară a fost implicat într-un accident cu pagube materiale şi s-a deplasat la Vatra Dornei pentru a încheia o constatare amiabilă cu celălalt conducător auto implicat în tamponare, motiv pentru care a lăsat autoturismul avariat în locul respectiv.

În interiorul autoturismului, pe bancheta din spate poliţiştii au observat mai multe bagaje voluminoase, motiv pentru care i-au solicitat conducătorului auto să prezinte pentru control marfa transportată. Astfel, pe bancheta din spate a autoturismului au fost identificate trei cutii din carton despre care tânărul de 24 de ani a recunoscut că sunt pline cu articole pirotehnice. Fiind întrebat despre provenienţa acestora, tânărul nu a putut preciza modul de achiziţionare și nici nu a prezentat autorizaţie de transport și deţinere în acest sens.

Cele trei cutii din carton au fost ridicate si transportate la Politia municipiului Câmpulung Moldovenesc în vederea inventarierii, rezultând faptul că acestea conţineau 94 de pachete a câte 20 de bucăţi articole pirotehnice cat. P1 (1880 bucăţi) și 235 de pachete a câte 60 de bucăţi articole pirotehnice cat. P1 (14.100 bucăţi), despre care cele două persoane afirmă că valorează în jur de 2.500 de lei.

Articolele pirotehnice au fost ridicare în vederea continuării cercetărilor.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „orice operaţiune cu articole pirotehnice fără drept”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins că transporta articole pirotehnice fără acte după ce a fost implicat într-un accident.
 Vizualizări articol: 1508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins că transporta articole pirotehnice fără acte după ce a fost implicat într-un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei