Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 283 (7284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

23 de echipe din întreaga ţară, la Gala Campionilor, din cadrul Campionatului Național de Karting Școlar

Marţi, 3 Decembrie 2019 (11:15:06)

Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, la Suceava s-a desfășurat Gala Campionilor din cadrul Campionatului Național de Karting Școlar (CNKŞ)- 2019. Manifestarea, organizată de Palatul Copiilor Suceava, în colaborare cu Asociaţia părinţilor cercului de karting, Centrul Regional European pentru Karting şi Automobilism, a strâns un număr de 300 de persoane copii, părinţi, profesori şi mecanici care pe parcursul verii au participat la cele 6 etape de Campionat dedicat copiilor cu vârste între 5 şi 18 ani de la cercurile de Karting din cluburile şi palatele copiilor din întreaga ţară.

Campionatul a aliniat la startul său un număr de 23 de echipe din întreaga ţară, cu un total de 151 de piloţi la clasele de vârstă şi motorizare: Clasa Promo BB, Bambini, Puffo junior, Puffo senior, Mini junior, Mini senior, Cadet, KF junior, Open.

Palatul Copiilor Suceava a turat motoarele întregul campionat cu piloţii Burlă Andrei, Serediuc Iannis, Niga Luca, Asaftei Victor, Bosînceanu Lucanu George, Hotineanu Alexandru, Leşan Cezar, Honceriu Alexandru, Cumpătă Şerban, Niga Anastasia, Grigoraş Nicolae, Asaftei Gabriela, Bazic Dimitrios, Burlă Alexandru, Ungureanu Darius, Duţuc Darius, Magdici Rareş, Onciuleanu Rareş, Honceriu Călin.

La această acţiune toţi piloţii şi echipele lor au primit diplome, medalii şi cupe pentru munca depusă în anul competiţional.

Buna dispoziţie, bucuria şi atmosfera serii dedicată galei au fost întreţinută cu succes de Formaţia de Muzică tradiţională a cercului de Muzică populară PC Suceava - prof. Daniel Aneculăesei, Ansamblul artistic Kolomeika a Liceului "Laţcu Vodă" Siret - prof. Zirca Ianoş, Formaţia de dans "Adalis"- prof. Aida Petrea şi Muzică uşoară, prof. Mihai Lungoci PC Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 23 de echipe din întreaga ţară, la Gala Campionilor, din cadrul Campionatului Național de Karting Școlar.
 Vizualizări articol: 1985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
23 de echipe din întreaga ţară, la Gala Campionilor, din cadrul Campionatului Național de Karting Școlar5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei