Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 272 (7273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania ”19 Zile de prevenire a abuzurilor şi violenţelor asupra copiilor şi tinerilor”, la Fălticeni

Miercuri, 20 Noiembrie 2019 (12:50:15)

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate ”EUROACTIV” Suceava şi Compartimentul de Analiză şi prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava au organizat acţiunea ”Educă-l, nu-l lovi! STOP VIOLENŢA!”, desfăşurată la Centrul de Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni, unde au participat elevii şi tinerii instituţionalizaţi. La acţiune au participat tinerii instituţionalizaţi care sunt elevi la liceele din Fălticeni.

Acţiunea face parte din cadrul Campaniei ”19 Zile de prevenire a abuzurilor şi violenţelor asupra copiilor şi tinerilor”.

Acţiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – preşedintele Asociaţiei ”EUROACTIV” şi de comisarul-şef de poliţie Ionuţ Epurean, din cadrul IPJ Suceava, şi sprijinită de Gabriela Curtui şi Anca Băiţan – coordonatoarele Centrului de Servicii comunitare din Fălticeni.

Au fost dezbătute subiecte legate de prevenirea fenomenului de bullying, a segregării şcolare, aspecte privind răspunderea penală a minorilor, consecinţe ale furtului, siguranţă rutieră, siguranţă în mediul online, ”de ce să avem un cazier judiciar curat”, abuzul sexual, neglijarea copiilor, exploatarea prin muncă a copiilor, pedeapsa corporală, vânzarea copiilor, prostituţia infantilă, pornografia infantilă, traficul de copii, practici tradiţionale dăunătoare asupra copiilor, copiii străzi, discriminare bazată pe criterii de sănătate/handicap, dependenţa şi abuzul de substanţe, malnutriţia copiilor, pericolele TIC (tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor) şi a comunicării virtuale, răpirea copiilor, justiţia juvenilă şi copiii lipsiţi de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania ”19 Zile de prevenire a abuzurilor şi violenţelor asupra copiilor şi tinerilor”, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campania ”19 Zile de prevenire a abuzurilor şi violenţelor asupra copiilor şi tinerilor”, la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei