Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 269 (7270)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Angelica Fădor: Guvernul PNL nu va lăsa fără bani localitățile cu probleme financiare

Duminică, 17 Noiembrie 2019 (12:31:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, dă asigurări că actualul Guvern liberal nu va lăsa fără bani localitățile cu probleme financiare. Președinte al comisiei pentru administrație din Camera Deputaților, Angelica Fădor a precizat că Guvernul PNL va aborda cu maximă responsabilitate problemele financiare ale administrației locale. „Rectificarea bugetară pe care Guvernul o va face în perioada următoare va asigura necesarul de finanțare pentru localitățile aflate în impas financiar, nu numai pentru cele 43 de localități care, în momentul de față, nu mai au bani nici pentru plata salariilor. Mai mult, există mari probleme cu plata indemnizațiilor pentru persoanele cu dizabilități, indemnizații care au fost transferate de fostul Guvern PSD către instituțiile de la nivel local fără să fie alocate și resursele financiare”, a spus Fădor. Ea a adăugat că practic, fosta guvernare, din cauza cheltuielilor nejustificate făcute în ultimii trei ani, a vrut să scape de plata acestor indemnizații, afectând nepermis o categorie socială foarte vulnerabilă. Deputatul PNL de Suceava a subliniat că și în acest caz, PSD nu a respectat chiar propriul program de guvernare care prevedea clar „susținerea integrală de la bugetul de stat a sistemului de protecție a copilului și a persoanelor cu dizabilități”.

„Salut decizia premierului Ludovic Orban de a se întâlni cu reprezentanții Asociației Orașelor din România pentru a găsi soluțiile de ieșire din impas”, a spus Angelica Fădor. Ea a mai precizat că în paralel cu rectificarea bugetară, Guvernul PNL pregătește și Legea bugetului pentru anul viitor, astfel încât instituțiile de la nivel local să evite pericolul intrării în incapacitate de plată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Angelica Fădor: Guvernul PNL nu va lăsa fără bani localitățile cu probleme financiare.
 Vizualizări articol: 1334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Deputatul Angelica Fădor: Guvernul PNL nu va lăsa fără bani localitățile cu probleme financiare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei