Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 268 (7269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Festivalul toamnei și parada costumelor Eco, la Școala Primară ”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

Vineri, 15 Noiembrie 2019 (11:08:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii de laȘcoala Primară și Grădinița”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” au sărbătorit, și în acest an, „Festivalul toamnei”, urmat de o paradă a costumelor Eco, realizate de copii și părinți. Manifestareaa inclus activități din cadrul proiectului educațional ”Eco-grădinița” aferent anului școlar 2019-2020, precum și al parteneriatului educațional “grădiniță-familie”.

Responsabilul comisiei de promovare a imaginii școlii, prof. Anca Iavorenciuc, a spus că „frumusețea și bogăția toamnei, cu tot alaiul ei de frunze, arome și culori se poate regăsi cu prisosință în tradiționala expoziție de dovleci decorați sub forma personajelor din povești și din lumea necuvântătoarelor ce ne-au încântat tuturor privirile. Momentul de bucurie a continuat cu o paradă a costumelor pentru copii confecționate din materiale reciclabile”.

Pentru creativitatea și implicarea de care au dat dovadă atât copiii, cât și părinții, la finalul festivității aceștia au fost răsplătiți cu diplome personalizate. Expoziția va putea fi admirată pe tot parcursul săptămânii viitoare. Prin activitatea desfășurată, Școala și Grădinița ”Sfântul Ioan de la Suceava” promovează creativitatea, timpul petrecut de copii cu părinții lor și desfășurarea de activități împreună, frumusețile și bogățiile anotimpului toamna, originalitatea și tradițiile românești punând în față frumosul inocent și credința ortodoxă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul toamnei și parada costumelor Eco, la Școala Primară ”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.
 Vizualizări articol: 1478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul toamnei și parada costumelor Eco, la Școala Primară ”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Verze murate cu gutui Este una dintre acele conserve care se dovedesc nu doar gustoase, ci și atât de sănătoase încât devin adevărate leacuri naturale pe timp de iarnă. Varza tocată astfel murată, cu adaos de gutui, este mai puțin acidă și parcă alunecă... Citeşte