Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 265 (7266)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Forumul Judeţean „Inclusiv eu! - Dreptul la o viață independentă pentru persoanele cu dizabilități”, joi, la Continental Hotel Suceava

Marţi, 12 Noiembrie 2019 (12:00:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava şi Asociația Help and Advice organizează joi, 14 noiembrie 2019, începând cu ora 12:00, în Sala Doina din cadrul Continental Hotel Suceava, Forumul Judeţean „Inclusiv eu!”.

Forumul Judeţean este organizat sub auspiciile proiectului ”Coaliția ONG Suceava – pentru apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilități”, proiect care promovează respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi. Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Suceava, în baza Legii 350/2005 privind finanțările nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Discuţiile vor avea ca punct de interes problematica respectării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi din perspectiva Convenţiei Naţiunilor Unite privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, a Legislaţiei din România (Legea 448/2006 actualizată în 2016) şi a realităţilor româneşti.

Scopul evenimentului, după cum au spus organizatorii, este promovarea organizaţiilor din județul Suceava care activează în domeniul dizabilităţii şi stabilirea de legături între acestea. De asemenea, se urmăresc în cadrul evenimentului și alte două obiective: explorarea barierelor care împiedică persoanele cu dizabilități să ducă o viață independentă și identificarea unor exemple de bună practică din județul Suceava.

La Forum Judeţean „Inclusiv eu!” - Dreptul la o viață independentă pentru persoanele cu dizabilități - va fi invitată Diana Chiriacescu – FONSS, care va susține tema „Toate drepturile fundamentale pentru toate persoanele cu dizabilități" - Utilizarea Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități în demersurile de îmbunătățire a politicilor publice de la nivel local și central.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Forumul Judeţean „Inclusiv eu! - Dreptul la o viață independentă pentru persoanele cu dizabilități”, joi, la Continental Hotel Suceava.
 Vizualizări articol: 1205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumul Judeţean „Inclusiv eu! - Dreptul la o viață independentă pentru persoanele cu dizabilități”, joi, la Continental Hotel Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei