Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 237 (7238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Aştept să văd cum noul Guvern va face cele două autostrăzi şi cinci şosele de centură în judeţul Suceava

Joi, 10 Octombrie 2019 (16:03:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat după adoptarea de către Parlament a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă că aşteaptă să vadă cum noul Guvern va realiza cele două autostrăzi din Moldova şi cele cinci şosele de centură din judeţul Suceava, promisiuni făcute de liberalii suceveni. Ioan Stan a spus că la şedinţa de joi a Parlamentului a fost în sală, însă nu a votat deoarece şi-a dorit ca „acest Guvern PSD să-şi ducă mandatul până la capăt”. Stan a subliniat faptul că acest Guvern demis prin moţiune de cenzură a fost cel care a mărit pensiile de 2-3 ori, a mărit salariile cu 40% şi a luat măsuri pozitive pentru toate categoriile sociale. Mai mult, senatorul PSD de Suceava a declarat că Guvernul PSD „şi-a îndreptat atenţia către judeţul Suceava”, alocând cele mai multe fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, a finalizat primul tronson al pârtiei de schi de pe Rarău, precum şi lucrările la şoseaua de centură a Sucevei şi cele de modernizare a DN 18, către Maramureş, a început în forţă lucrările la centura municipiului Rădăuţi şi a modernizat drumurile naţionale între Cumpărătura şi Drăguşeni, precum şi cel de la Crucea la Broşteni.

De asemenea, el a arătat că tot Guvernul PSD a fost cel care a deblocat construcţia conductei de gaz metan de la Pojorâta spre Vatra Dornei. „Tot noi am început şi lucrările la autostrada Iaşi – Târgu Mureş, precum şi procedurile pentru drumul expres Siret – Suceava – Paşcani”, a mai declarat liderul PSD Suceava.

Ioan Stan a declarat că din momentul de faţă aşteaptă să vadă îndeplinite promisiunile făcute de PNL Suceava, respectiv construcţia celor două autostrăzi în Moldova şi a celor cinci şosele de centură în judeţul Suceava. „Din acest moment îmi ofer colaborarea, cum am făcu-o şi până acum, pentru toate proiectele care se află deja în derulare în judeţul Suceava. Vrem să vedem şi noi cele cinci centuri anunţate de parlamentarii PNL de Suceava, dar şi cele două autostrăzi. Mă îndoiesc că se va întâmpla ceva. A fost doar demagogie din partea lor. Să dea în continuare pensii, salarii şi să facă rectificări bugetare pozitive. Din acest moment ei trebuie să-şi asume guvernarea ţării”, a mai spus Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Aştept să văd cum noul Guvern va face cele două autostrăzi şi cinci şosele de centură în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 2074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 5 voturi
Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Aştept să văd cum noul Guvern va face cele două autostrăzi şi cinci şosele de centură în judeţul Suceava1.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei