Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 221 (7222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru persoane au fost rănite, după ce un tânăr băut a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens

Duminică, 22 Septembrie 2019 (13:11:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier a avut loc la primele ore ale dimineții de sâmbătă, în comuna Vama, în urma impactului dintre două autoturisme 4 persoane fiind rănite.

În timp ce conducea autoturismul marca Audi pe DN 17, în centrul comunei, un tânăr localnic de 20 de ani, din cauza neatenției a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism VW Passat condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani din orașul Solca. În urma impactului puternic, cele două autoturisme au fost grav avariate, șoferii mașinilor implicate precum și o femeie de 26 de ani și un copil de 1 an și 9 luni, pasageri în cel de-al doilea autoturism, suferind leziuni corporale. Una dintre victime a rămas încarcerată în interiorul autoturismului, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru extragerea acesteia dintre fiarele mașinii. Toate cele 4 victime ale accidentului au fost transportate la spital de către echipajele ambulanțelor ajunse la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 29 de ani și de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului de 20 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au făcut verificări în baza de date a poliției, constatând că tânărul de 20 de ani este posesor de permis de conducere, însă figurează ca fiind cu restricții. Ulterior ei au constatat că șoferului care a provocat accidentul îi fusese reținut permisul de conducere la data de 16 septembrie, având dreptul de a conduce pe baza unei dovezi înlocuitoare, emisă pentru perioada 16 septembrie- 1 octombrie 2019. Pe numele său a fost emis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, rezultatele alcoolemiei în sânge, care sunt la limita comiterii unei fapte penale, urmând a duce la stabilirea unei încadrări juridice

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru persoane au fost rănite, după ce un tânăr băut a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens.
 Vizualizări articol: 3448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru persoane au fost rănite, după ce un tânăr băut a pierdut controlul mașinii și a pătruns pe contrasens0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei