Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 219 (7220)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei unităţi medicale din judeţ vor primi aparatură medicală de la Salvaţi Copiii

Joi, 19 Septembrie 2019 (11:50:50)

Salvaţi Copiii România va dona aparatură medicală vitală secţiilor de terapie neonatală din trei localităţi sucevene, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni şi Dolheşti, şi în valoare totală de 28.730 de euro.

Secţia de neonatologie a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc va primi patru paturi pe rotile cu saltele, un aspirator de secreţii, un cântar pentru nou-născuţi, un taliometru, un sterilizator de biberoane şi o lampă de fototerapie. 

Spitalul Municipal Fălticeni va primi un incubator de terapie, iar Cabinetul Medical Dolheşti, un analizor de hemoglobină, un analizor pentru diferenţierea celulelor albe din sânge, un analizor timp de coagulare, un cântar pentru nou-născuţi, un tensiometru şi un taliometru.

Aceasta este cea de-a şasea dotare pe care organizaţia Salvaţi Copiii o face în judeţul Suceava, dotările anterioare având o valoare totală de 112.000 de euro.

Toate dotările au fost posibile şi datorită contribuţiei comunităţii locale care, fie în postura de societate comercială, fie în cea de persoană fizică, a donat prin SMS la 8844 cu textul SALVEZ, a participat şi a susţinut organizarea Maratonului Cetăţii Suceava 2018, ediţia a II-a, şi a direcţionat 2% din impozitul pe venit.  

Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii România,a precizat:“Dotarea maternităţilor din întreaga ţară este, din punctul de vedere al necesităţii, o prioritate vitală pentru România. Până ajunge şi o prioritate pentru politicile publice, e nevoie de acţiunea şi de solidaritatea noastră. Toţi nou-născuţii au dreptul la viaţă şi, de multe ori, aceasta depinde de un incubator, un ventilator de suport respirator sau de altă aparatură medicală necesară.”

Până la sfârşitul anului, numărul maternităţilor dotate în cadrul programului de combatere a mortalităţii infantile, derulat de Salvaţi Copiii, se va ridica la 96, cu un total de 630 de echipamente.

„Pentru a ne atinge şi anul acesta obiectivele, filiala Suceava organizează, în data de 21 septembrie 2019, a treia ediţie a Maratonului Cetăţii Suceava. Cei care doresc să se alăture evenimentului pot afla informaţii pe www.maratonulcetatiisuceava.ro”, au transmis reprezentanţii organizaţiei.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei unităţi medicale din judeţ vor primi aparatură medicală de la Salvaţi Copiii.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei unităţi medicale din judeţ vor primi aparatură medicală de la Salvaţi Copiii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei