Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 214 (7215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Şeful de post de la Ciocăneşti, acuzat de un localnic că a condus băut. Poliţistul a reclamat şi el hărţuire şi ultraj

Vineri, 13 Septembrie 2019 (15:18:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şeful Postului de Poliţie Ciocăneşti, Mihai Niculiţă, apare într-o serie de imagini video realizate de un localnic, joi după-amiază, acesta din urmă acuzând că poliţistul s-a urcat băut la volan. Reclamantul, Costel Iulian Jitariu, l-a urmărit pe poliţistul aflat în timpul liber şi a sunat de mai multe ori la 112, cerând ca un echipaj să vină să îl testeze cu etilotestul pe şeful de post. Până să ajungă însă echipajul de la Vatra Dornei, Mihai Niculiţă a plecat la locuinţa de serviciu. Colegii poliţistului veniţi de la Vatra Dornei spun că nu au putut intra peste el în casă pentru că nu aveau acest drept, cu atât mai mult cu cât poliţistul era în timpul liber. Aşadar, acuzaţia de consum de alcool nu a fost confirmată.

A doua zi, vineri dimineaţă, poliţistul Mihai Niculiţă s-a deplasat la Poliţia municipiului Vatra Dornei şi l-a reclamat şi el pe Jitariu. Poliţistul a sesizat că respectivul îl hărţuieşte atât pe el, cât şi pe membri ai familiei sale. Şeful de post Mihai Niculiţă a relatat că a avut o serie de probleme cu respectivul în sat, a încercat să-l pună la punct, iar acum este hărţuit. Poliţistul a sesizat chiar şi o posibilă faptă de ultraj asupra sa, fapt asupra căruia se va pronunţa un procuror. Imaginile realizate de Jitariu vor fi analizate probabil în detaliu de procurorul de caz.

Semnele de întrebare rămân însă de ambele părţi, atâta timp cât şeful de post nu a rămas la faţa locului să sufle în etilotest, pentru a i se stabili alcoolemia şi a nu se lăsa loc de interpretări.

Costel Iulian Jitariu a parcat recent un tir în faţa sediului Postului de Poliţie Ciocăneşti, într-un loc nepermis, fiind avertizat de şeful de post, însă nu şi amendat. De aici ar fi pornit şi supărarea localnicului. Se pare totuşi că este vorba de un conflict mai vechi, iar şeful de post ar fi avut mai multe episoade în care s-a intersectat cu respectivul.

Corina Dumitraş, reprezentat al Biroului de Presă din cadrul IPJ Suceava, a declarat că joi seară, în jurul orei 19.00, un bărbat din Ciocăneşti l-ar fi observat pe agentul de poliţie deplasându-se la o terasă situată în apropierea Postului de Poliţie, unde ar fi servit o băutură şi, considerând că acesta conduce autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a urmărit pe poliţist pe raza comunei Ciocăneşti, apelând în repetate rânduri serviciul unic de urgenţă 112.

Ea a mai declarat că dosarul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru a se face cercetări sub aspect penal, dar şi că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va face o anchetă internă privind sesizarea la 112 şi cum s-a acţionat.

Jitariu reclamă că echipajul chemat să verifice alcoolemia şefului de post a venit după o oră, fapt infirmat de poliţişti. Acest aspect va putea fi însă stabilit clar în cadrul anchetei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful de post de la Ciocăneşti, acuzat de un localnic că a condus băut. Poliţistul a reclamat şi el hărţuire şi ultraj.
 Vizualizări articol: 4203 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şeful de post de la Ciocăneşti, acuzat de un localnic că a condus băut. Poliţistul a reclamat şi el hărţuire şi ultraj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei copt Dacă ne place mult friptura cu usturoi, dar nu vrem să mirosim foarte neplăcut după masa copioasă, acest sos este o variantă preferabilă. Durează un pic mai mult pregătirea, dar ce iese este savuros și ușor de făcut în câteva minute.Avem... Citeşte