Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 214 (7215)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Baclava savuroasă, kebab delicios, tantuni, înghețată și cafea la nisip, la Târgul produselor turcești, deschis la Iulius Mall Suceava

Vineri, 13 Septembrie 2019 (11:21:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 13 - 15 septembrie 2019, în intervalul orar 10.00 – 22.00, sucevenii sunt așteptați în parcarea Iulius Mall Suceava să se delecteze cu delicii turcești, pentru o experiență culinară de excepție. Iubitorii de bucate orientale au ocazia să se răsfețe cu mâncăruri apetisante din țara cu una dintre cele mai bogate tradiții gastronomice, la Târgul Produselor Turcești. Direct de pe mesele sultanilor, produsele vă vor încânta papilele gustative, cu arome desăvârșite. Baclava savuroasă, kebab delicios, tantuni, înghețată și faimoasa cafea la nisip se numără printre preparatele care îi vor cuceri pe pofticioși.

·        Bag Expo și Expo Mineralia

Până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall Suceava vor avea loc târgurile Bag Expo și Expo Mineralia. Pentru că a început noul an școlar, Bag Expo îi întâmpină pe elevi și studenți, dar și pe toți pasionații de accesorii, cu modele care să răspundă tuturor preferințelor în materie de rucsacuri și genți. Încăpătoare, cu design modern,  în culori și imprimeuri jucăușe, propunerile Bag Expo sunt ideale pentru mersul la școală, dar și pentru ieșirile cu prietenii. Nenumărate alte plicuri elegante, genţi casual sau sport, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, borsete, genţi pentru laptop, portofele și curele se află în oferta târgului.

În aceeași perioadă, Iulius Mall găzduiește Expo Mineralia. Piese deosebite, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase vor cuceri iubitoarele de bijuterii. Mai mult, cei interesați pot afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

·        Cadouri, la Iulius Mall

Până pe 15 septembrie, dacă faci cumpărături în valoare de 100 de lei poți câștiga un premiu instant. Zilnic, primii 175 de clienți care vin la Centrul Info cu bonurile fiscale vor fi înregistrați în aplicație și vor câștiga un cadou pe loc: vouchere în valoare de 100 de lei la brandurile fashion Bershka, H&M și Tom Tailor și în valoare de 50 de lei la Kenvelo, Lee Cooper, Intersport, C&A și Cărturești, dar și băuturi răcoritoare. Mai mult, în fiecare week-end din campanie, prin tragere la sorți va fi desemnat câte un câștigător al unui MacBook Pro.

Daniela MICUȚARIU

daniela@monitorulsv.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baclava savuroasă, kebab delicios, tantuni, înghețată și cafea la nisip, la Târgul produselor turcești, deschis la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baclava savuroasă, kebab delicios, tantuni, înghețată și cafea la nisip, la Târgul produselor turcești, deschis la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei copt Dacă ne place mult friptura cu usturoi, dar nu vrem să mirosim foarte neplăcut după masa copioasă, acest sos este o variantă preferabilă. Durează un pic mai mult pregătirea, dar ce iese este savuros și ușor de făcut în câteva minute.Avem... Citeşte