Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 208 (7209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, găsite acasă la un tânăr din Ulma

Vineri, 6 Septembrie 2019 (11:58:29)

Poliţiştii din Ulma au descoperit acasă la un localnic în vârstă de 30 de ani peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, iar când acesta a încercat să fură, oamenii legii au tras un foc de armă în plan vertical.

Joi, în jurul orei 13.30, poliţiştii Postului de poliţie Ulma s-au deplasat la domiciliul unui localnic de 30 ani, despre care existau date că deţine în garaj ţigări de contrabandă, ocazie cu care, ajunşi la faţa locului, poliţiştii au observat un autoturism de teren, la volanul căruia se afla un bărbat care încerca să iasă din curte, prin spatele locuinţei. Conducătorul auto a fost somat să oprească, însă acesta nu s-a conformat, unul dintre poliţişti executând un foc de armă în plan vertical. Ulterior, conducătorul auto a abandonat vehiculul şi a fugit înspre locuinţă, poliţiştii constatând faptul că în interiorul autoturismului se aflau mai multe colete cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

Continuând verificările, poliţiştii au identificat în garajul locuinţei şi în curtea unui vecin mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, motiv pentru care s-a solicitat şi obţinut de la Judecătoria Rădăuţi un mandat de percheziţie domiciliară pentru imobilul în care locuieşte bărbatul de 30 de ani.

Astfel, cu ocazia percheziţiei domiciliare, poliţiştii au identificat cantitatea totală de 20.500 de pachete cu ţigări de contrabandă.

Ţigările în valoare de circa 210.000 lei au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul de teren a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor infracţiunii, stabilirii vinovăţiei proprietarilor imobilului şi tragerii acestora la răspundere penală”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, găsite acasă la un tânăr din Ulma.
 Vizualizări articol: 2528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, găsite acasă la un tânăr din Ulma0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei