Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur anunţă începerea procedurilor pentru asfaltarea drumului de la Câmpulung Moldovenesc la Stulpicani

Joi, 5 Septembrie 2019 (15:50:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că instituţia pe care o conduce a început procedurile pentru asfaltarea drumului de la Câmpulung Moldovenesc. Gheorghe Flutur a continuat în cursul zilei de joi verificările la lucrările care se realizează pe drumurile din judeţ.

Flutur a precizat că în momentul de faţă se realizează ample lucrări de asfaltare, Stulpicani fiind o localitate care va beneficia în acest an de importante lucrări de reparaţii şi modernizare a drumurilor. El a arătat că deja s-a asfaltat tronsonul de drum de la limita oraşului Frasin până la intersecţia spre Gemenea, iar în cursul zilei de astăzi vor fi finalizate lucrările pe un tronson de patru kilometri între Stulpicani şi Gemenea. „Aici a fost nevoie să folosim o grilă specială pentru a asigura o bună aderenţă cu stratul existent. Urmează să începem lucrările la un alt tronson de 4 km de drum, de la Gemenea spre Codrii Seculari de la Slătioara. Acest drum, pe care dorim să-l şi lărgim, este foarte afectat astfel că mai întâi se vor face lucrări de pietruire şi de lărgire a patului drumului, urmând ca apoi să aplicăm două straturi de asfalt. De asemenea, am cerut celor de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava să înceapă întocmirea documentaţiei pentru modernizarea drumului care leagă Câmpulung Moldovenesc de Stulpicani şi care asigură accesul de la Câmpulung Moldovenesc spre Codrii Seculari de la Slătioara. Este încă un drum cu un peisaj de o frumuseţe rară, pe care noi am intervenit deja pentru a repara un pod afectat de ape”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a mai spus că începând de luni încă o formaţie de lucru va începe lucrări la drumul peste pasul Puzdra, Frasin – Stulpicani – Ostra – Broşteni. Şeful administraţiei judeţene a spus că lucrările vor începe dinspre Broşteni, de la Holda spre pasul Puzdra, astfel încât reparaţiile la acest drum să fie făcute din ambele capete. „Este un drum foarte important, aşa că ne-am organizat să putem finaliza reparaţiile cât mai repede”, a spus Flutur. El a afirmat că lucrările de reparaţii şi modernizare pe drumurile judeţene continuă în aceste zile la Poiana Negri, Panaci - Glodu spre Bilbor şi la Horodniceni, iar de luni vor începe lucrările pe drumul Cajvana – Botoşana.

„Pentru dezvoltarea turismului în judeţul Suceava avem ca prioritate asigurarea infrastructurii rutiere. Noutăţile la care lucrăm în acest an se referă şi la drumurile care asigură acces la Codrii Seculari de la Slătioara şi trecerea prin pasul Puzdra. Voi fi zi de zi pe şantiere la punctele de lucru unde se execută reparaţii pentru ca, atât timp cât condiţiile meteo ne mai permit, să finalizăm lucrările şi să aducem drumurile la starea normală”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur anunţă începerea procedurilor pentru asfaltarea drumului de la Câmpulung Moldovenesc la Stulpicani.
 Vizualizări articol: 2262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur anunţă începerea procedurilor pentru asfaltarea drumului de la Câmpulung Moldovenesc la Stulpicani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte