Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 198 (7199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pregăteşte-te pentru începutul şcolii la Colin`s, în Iulius Mall Suceava

Luni, 26 August 2019 (11:54:00)

Colin`s, brandul turc de modă prezent în peste 38 de țări, a inaugurat la începutul verii primul său magazin din nordul Moldovei, la parterul Iulius Mall Suceava. Astfel, pasionații de fashion au acces la ținute casual şi smart pe care le propune retailerul cu peste 35 de ani de experiență.

Colin’ste întâmpină cu o colecție „Back to School”, în care denimul este vedetă. Pe lângă look-ul în tendințe, noile propuneri îți oferă confortul de care ai nevoie pentru timpul petrecut la cursuri. Cămăşi, tricouri, pulovere, jeanşi şi pantaloni casual, jachete şi multe alte articole cu atitudine te vor ajuta să ai outfit-uri la modă.

Colin`ste întâmpină cu,,Promoție finală’’ şiprețuri de nerefuzat, campanie ce se desfăşoară până pe 30 august 2019,la majoritatea articolelor din colecția de vară. Acum îți poți alege cât de multe piese vestimentare îți plac, pentru că prețurile sunt foarte mici. Propunerile sunt adaptate trendurilor actuale,prin culori, imprimeuri, detalii, tipuri de țesături şi design, oferind în acelaşi timp un confort sporit. Astfel, te poți bucura de vară atât cât vrei tu şi în stilul propriu.

Colin`sa fost înființat în anul 1983, în Turcia, iar pentru că s-a făcut remarcat datorită calității denimului şi varietății pe care o oferă, în prezent, numără peste 600 de magazine, în mai mult de 38 de țări. Primul magazin din România s-a deschis în anul 1997, ca franciză, iar in ultimii ani brand-ul este implicat direct în procesul de extindere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pregăteşte-te pentru începutul şcolii la Colin`s, în Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pregăteşte-te pentru începutul şcolii la Colin`s, în Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei