Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 138 (7139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața în timpul unui incendiu la o gospodărie din Bălcăuți

Marţi, 18 Iunie 2019 (09:33:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corpul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit de pompieri în cursul nopții de luni spre marți, după stingerea unui incendiu dintr-o gospodărie din comuna Bălcăuți.

Incendiul a izbucnit luni seara, în jurul orei 23.30, în gospodăria din comuna Bălcăuți. Focul a fost semnalat prin intermediul unui apel la 112, în scurt timp la fața locului deplasându-se 4 autospeciale de stingere de la subunitățile de pompieri din Siret și Suceava, dar și de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Calafindești. La sosirea echipajelor ardeau casa și o parte din anexele gospodărești ale proprietății, focul fiind extins și la anexele unei gospodării din apropiere. Incendiul a distrus casa și bucătăria de vară aflate în corp comun, pe o suprafață de circa 110 metri pătrați, afectând și o parte din acoperișul unui adăpost de animale din apropiere. În același timp au fost afectate parțial și alte două anexe dintr-o gospodărie învecinată, o bucătărie de vară și o magazie de lemne. În jurul orei 1:30, în timpul cercetării cauzei izbucnirii incendiului, în bucătăria de vară a primului proprietar au fost găsite niște rămășițe carbonizate, care păreau a fi umane. Din păcate, criminaliștii chemați la fața locului au confirmat bănuielile militarilor, stabilindu-se ulterior că rămășițele aparțin unui bărbat de 38 de ani, apropiat al proprietarului. Cercetările au stabilit faptul că incendiul a izbucnit din interiorul bucătăriei de vară, cel mai probabil din cauza efectului termic generat de o țigară lăsată aprinsă și nesupravegheată, care a aprins inițial patul în care a fost găsită victima carbonizată. Incendiul a fost lichidat după circa 3 ore de intervenție, iar pompierii au salvat adăpostul de animale din prima gospodărie și proprietatea învecinată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața în timpul unui incendiu la o gospodărie din Bălcăuți.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața în timpul unui incendiu la o gospodărie din Bălcăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei