Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 137 (7138)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acțiunea „Creativitatea și Leadership-ul”, organizată de Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni

Vineri, 14 Iunie 2019 (11:32:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii din cadrul Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) au participat miercuri, 12 iunie, la acțiunea cu tema „Creativitatea și Leadership-ul”, desfășurată la Centrul Pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene.

Trainerul Daniela Nistor, o tânără suceveancă, membră activă a ATOS, le-a pregătit tinerilor o serie de activități și jocuri interesante și diversificate ce au pus o cărămidă la dezvoltarea lor personală, familiarizându-i astfel cu alternativele de învățare, prin intermediul cărora aceștia își pot îmbunătăți competențele de comunicare, abilitățile sociale și de lucru în echipă.

Aceasta a declarat că „prin activități non-formale, distractive și actractive pentru ei, s-au cunoscut mai bine, au învățat ce înseamnă creativitatea, lucrul în echipă și leadership-ul. Deși puțin timizi la început, aceștia s-au acomodat rapid cu lipsa catalogului și cu mediul non-formal de învățare.

Activitățile de acest tip ajută tinerii să se descopere, să se manifeste liber, să se refugieze în propriile aspirații și aptitudini și să-și afle propriile valori, susținându-i astfel în metamorfoza lor din tineri activi în adulți valoroși”.

Daniela Nistor a mai spus că pentru a se putea dezvolta frumos, tinerii au nevoie de sprijin, de înțelegere, de activități deosebite, adaptate nevoilor lor și, nu în ultimul rând, de un grup de prieteni care împărtășesc aceleași valori ca și ei.

„Prin intermediul ATOS încercăm să oferim tinerilor șansa de a-și lărgi și completa orizontul prin diversele activități organizate”, a completat tânăra. Coordonatorul ATOS, pr. Justinian Cojocar, s-a arătat încântat de implicarea tinerilor, de hotărârea și de entuziasmul lor. „Ei sunt cu adevărat o familie. Îi văd uniți și implicați. Cu ei am pornit la treabă și cu ei voi continua. Așteptăm, în continuare, mult mai mulți tineri care să vină în asociație”, este de părere pr. Justinian Cojocar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiunea „Creativitatea și Leadership-ul”, organizată de Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni.
 Vizualizări articol: 1162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acțiunea „Creativitatea și Leadership-ul”, organizată de Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei