Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 120 (7121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conducerea USR Suceava le mulțumește sucevenilor pentru rezultatul obținut la alegerile europarlamentare

Luni, 27 Mai 2019 (09:52:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Organizației Județene Suceava a USR a mulțumit alegătorilor suceveni pentru rezultatele obținute la alegerile pentru Parlamentul European. Deputatul USR din Diaspora, câmpulungeanul Daniel Popescu, și președintele USR Suceava, Teodora Munteanu, au transmis printr-un comunicat că rezultatele alegerilor de duminică reprezintă un semn de însănătoșire a județului și a țării. „Filiala USR Suceava le mulțumește sucevenilor care au votat la alegerile europarlamentare și referendum, în țară și în străinătate. Am obținut un scor extraordinar de bun. În comparație cu alegerile parlamentare din 2016, rezultatul votului de astăzi arată o creștere considerabilă a susținătorilor Alianței 2020 USR PLUS. Datele sunt încă în curs de centralizare, însă suntem plăcut surprinși de rezultatele obținute de noi în multe dintre localitățile dominate de PSD și PNL. Îl vedem ca pe un semn de însănătoșire a județului și a țării, electoratul schimbându-și vechile opțiuni politice”, au declarat cei doi lideri USR Suceava. Daniel Popescu consideră că impresionantă a fost mai ales mobilizarea totală a diasporei, județul Suceava având printre cei mai mulți români plecați din țară. „Aceștia au stat iarăși ore întregi la cozi interminabile ca să-și exprime revolta față cei care continuă să comită ilegalități și să folosească resursele României în interese proprii.
Considerăm că miza acestui vot a fost foarte mare, întrucât românii doresc să beneficieze pe deplin de siguranța, bunăstarea și prosperitatea europeană. Sucevenii de pretutindeni au transmis astăzi un semnal clar că își doresc să trăiască, să muncească și să își crească copiii în propria țară, să își construiască un viitor aici. Felicităm alegătorii și ne bucurăm nespus că am luptat împreună în tot acest timp și luăm parte, prin urmare, la acest moment istoric”, se arată în comunicatul transmis de Daniel Popescu și Teodora Munteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea USR Suceava le mulțumește sucevenilor pentru rezultatul obținut la alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Conducerea USR Suceava le mulțumește sucevenilor pentru rezultatul obținut la alegerile europarlamentare3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei