Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 119 (7120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tehnici de autoapărare şi de acordare de prim-ajutor, demonstrate în campusul USV

Vineri, 24 Mai 2019 (11:02:53)

Un grup de studenţi de la programele de studii de licenţă Administraţie Publică şi Poliţie Locală, precum şi de la masterat, Management şi Administraţie Europeană din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, sub coordonarea unui colectiv de cadre didactice de la Centrul de Formare şi Cercetare în Administraţia Publică - CEFCAP, au organizat, în data de 22 mai 2019, de la ora 9:00, în campusul universitar sucevean, o acţiune cu caracter practic privind tehnicile de autoapărare şi de acordare de prim-ajutor în situaţii de urgenţă.

În cadrul evenimentului au avut loc demonstraţii realizate de personal specializat în domeniile amintite, precum şi o competiţie de punere în practică a cunoştinţelor dobândite de către studenţi cu prilejul participării la seminarul cu aceeaşi tematică, desfăşurat la data de 15 mai 2019, în cadrul proiectului studenţesc DIVON. Activitatea s-a bucurat de sprijinul decanului Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, conf. univ. dr. Camelia Ignătescu, care a participat la eveniment. Au fost acordate premii pentru cei mai merituoşi studenţi. Activitatea demonstrativă a fost realizată împreună cu ISU – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi SAS – Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Echipa de proiect şi cadrele didactice implicate în organizarea evenimentului aduc mulţumiri specialiştilor SAS şi ISU pentru implicare şi pentru profesionalismul dovedit. Cadrele didactice coordonatoare ale activităţii au fost: lector univ. dr. asociat, general de brigadă (rez.) Ion Burlui, lector univ. dr. asociat, colonel (rez.) Cristian Augustin Cucoreanu, coordonator CEFCAP, conf. univ. dr. Alunica Morariu, prodecan al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative.

Acţiunea a fost organizată cu fonduri obţinute de studenţi, prin proiectul DIVON – Dezvoltăm Idei Noi pentru Voi şi pentru Noi, în competiţia de proiecte 2019 organizată de către Casa de Cultură a Studenţilor din Municipiul Suceava. Proiectul este cofinanţat de către un colectiv de cadre didactice ale Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, precum şi de către Asociaţia LUMEN.

Echipa de proiect este formată din studenţii Marinela Pentelescu, Andrei Malanciuc, Mihaela-Brînduşa Şuhan şi Ingrid-Roxana Roos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tehnici de autoapărare şi de acordare de prim-ajutor, demonstrate în campusul USV.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tehnici de autoapărare şi de acordare de prim-ajutor, demonstrate în campusul USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei