Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 110 (7111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Peste 360 de elevi au participat la Concursul „Student pentru 1 zi”, la USV

Marţi, 14 Mai 2019 (11:14:58)

Sâmbătă, 11 mai 2019, la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, s-a desfășurat cea de-a treia etapă a ediției cu numărul doisprezece a concursului „Student pentru 1 zi”, dedicată elevilor de clasa a XI-a, organizați pe echipe, la disciplinele Geografie, Filosofie, Managementul energiei și energie regenerabilă, Electronică și automatizări, Ecologie și protecția mediului, Ingineria produselor alimentare și Gastronomie. Această etapă a încheiat ediția 2019 a concursului „Student pentru 1 zi”, care a reunit, la Suceava, peste 360 de elevi, din clasele a XI-a și a XII-a, de la colegii și licee din județele Suceava, Iași, Neamț, Vaslui și Botoșani.

Și elevii participanți la compețiția dedicată claselor a XI-a au simțit ce înseamnă a fi „Student pentru 1 zi”, efectuând un tur complet de campus, în care au putut vedea Biblioteca USV, Observatorul Astronomic, laboratoarele de specialitate, activitatea de la Radio USV sau Centrul de Natație și Kinetoterapie, urmat de un prânz la Restaurantul USV. Totodată, profesorii coordonatori au participat la un atelier de lucru organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al USV, susținut de dr. ing. Ovidiu Gherman.

Câștigătorii acestei etape sunt: Geografie, Premiul I: Haşmei Mihaela- Bianca, Iliesi Cosmina Gabriela și Loba Marta, Premiul II: Acasandre Alexandra Maria, Oprea Diana și Sibechi Elena, Premiul III: Lupu Iasmina-Andreea, Turcu Diana Maria și Vîntu Bianca; Filosofie, Premiul I: Hriţcu Nicoleta, Macovei Adina și Ștefan Bianca, Premiul II: Iordache Mădălina Elena, Muha Nicoleta Victoria și Roman Roberta Iulia, Premiul III: Lazăr Diana, Dascălu Raluca și Oboroceanu Tania; Managementul energiei și energie regenerabilă, Premiul I: Alexandru Abramiuc, Florin George Baciu și Daniel Iulian Flutur, Premiul II: Larisa Luca și Carmen Bejenar, Premiul III: Radu Ccercel, Mențiune: Irina Alin și Răzvan Andrei Macsim, Alexandra Pascariu și Bianca Oreleţchi; Electronică și Automatizări, Premiul I: Moroşan Andrei și Țehanciuc Alexandru Florin, Premiul II: Grecu Alexandru și Iordache Ștefan Gabriel; Ecologie și Protecția Mediului, Premiul I: Butnariuc Doina, Iedenac Bianka Paula și Zepciuc Eduard, Premiul II: Brandiu Mihaela Carmen și Cchifirneţ Andreea Mihaela, Premiul III: Lupu Andreea Corina și Pal Adrian Ionuț, Mențiune: Grama Cristian, Muraru Maria Magdalena și Opocinschi Robert; Ingineria produselor alimentare, Premiul I: Aolăriţei Ana, Luca Denisa-Ștefania și Popescu Eusebiu, Premiul II: Florea Mădălina și Tulbure Bianca, Premiul III: Barbălată Samuel și Panţiru Andreea; Gastronomie, Premiul I: Bujor Sabina și Enache Ionuț Adrian, Premiul II: Cojocari Victoria și Golea Cornelia, Premiul III: Curic Crina, Poroch Andrei și Racolciuc Adina, Mențiune: Climec Ana Maria și Grosariu Ioana. Toți elevii au primit diplome de participare, iar elevii clasați pe podium au plecat acasă cu premii constând în obiecte de birotică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 360 de elevi au participat la Concursul „Student pentru 1 zi”, la USV.
 Vizualizări articol: 1294 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 360 de elevi au participat la Concursul „Student pentru 1 zi”, la USV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei