Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 105 (7106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caravana Programului Oficial de Internship al Guvernului României s-a întâlnit cu peste 200 de studenţi ai USV

Miercuri, 8 Mai 2019 (11:02:08)

Echipa de organizare a Programului Oficial de Internship al Guvernului României, coordonată de secretarul de stat Oana-Elena Pintilei, s-a întâlnit marţi, 7 mai, la Universitatea ”Ştefan cel Mare” din Suceava, cu peste 200 de studenţi suceveni dornici să afle informaţii despre modalitatea de înscriere în cadrul Programului, despre activitatea pe care o vor desfăşura la sediile instituţiilor administraţiei publice centrale, precum şi aptitudinile pe care le pot dobândi în urma efectuării acestui stagiu de pregătire oferit de Secretariatul General al Guvernului.

La lucrările acestei întâlniri interactive au participat reprezentanţi ai mediului academic din cadrul Universităţii ”Ştefan cel Mare” din Suceava, precum prorectorul prof. univ. dr. Ştefan Purici, decanul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, conf. univ. dr. Camelia Ignătescu, şi decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, prof. univ. dr. ec. Carmen-Eugenia Năstase.

Studenţii şi absolvenţii suceveni au aflat direct de la organizatorii Programului detalii privitoare la modul de înscriere, în limita celor 200 de locuri disponibile la ediţia din acest an, modalitatea de selecţie, precum şi calendarul de organizare şi desfăşurare. Înscrierile se pot face până cel târziu pe 19 mai, online, pe site-ul www.internship.gov.ro. Studenţii care au participat la această întâlnire au adresat întrebări reprezentanţilor Guvernului cu privire la activităţile organizate în cadrul stagiului de internship, indemnizaţia primită pe parcursul celor 45 de zile de desfăşurare a Programului, despre condiţiile de acordare a certificatului de internship, dar şi despre întâlnirile cu înalţi oficiali ai Guvernului României, ce vor fi organizate în perioada 15 iulie – 13 septembrie.

”M-a bucurat enorm entuziasmul şi dorinţa studenţilor suceveni de a se înscrie şi a fi parte în cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului României, deoarece este un bun prilej ca aceştia să cunoască, încă din perioada de studii, modul de lucru şi de organizare al administraţiei publice centrale, ca mai apoi, indiferent de opţiunea profesională aleasă, să poată pună în practică cunoştinţele obţinute”, a apreciat coordonatorul Programului Oficial de Internship al Guvernului României, secretar de stat Oana-Elena Pintilei.

Promovarea Programului Oficial de Internship al Guvernului României va continua în perioada următoare în centre universitare precum Cluj-Napoca şi Timişoara cu scopul de a-i îndemna şi pe tinerii de aici să aplice în vederea efectuării acestui stagiu de pregătire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caravana Programului Oficial de Internship al Guvernului României s-a întâlnit cu peste 200 de studenţi ai USV.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caravana Programului Oficial de Internship al Guvernului României s-a întâlnit cu peste 200 de studenţi ai USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei