Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 95 (7096)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Umple coșul de Paște cu fapte bune!”, acțiune umanitară inițiată de GI Fundația Comunitară Bucovina

Marţi, 23 Aprilie 2019 (12:30:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
„Umple coșul de Paște cu fapte bune!” este o acțiune umanitară inițiată de GI Fundația Comunitară Bucovina. Se apropie sărbătorile Pascale și fiecare dintre noi poate să facă o bucurie pentru cei nevoiași. „Contribuie și tu la Coșul de fapte bune și hai să-l umplem cu bunătăți. Participă donând alimente perisabile sau neperisabile la sediul partenerilor noștri, Institutul Bucovina, pe strada Oituz nr. 30, clădirea fostei Evidențe a populației, până pe 25 aprilie. Nu vrem să oferim doar o masă de Paște, vrem să oferim sărbătoare... Alimentele donate vor ajunge pe masa de Paște a unei familii cu 5 copii, cu vârste cuprinse între 3 și 10 anișori, din comuna Stroiești, sat Zaharești. Fii părtaș acțiunii noastre și hai să oferim bucurii, cadouri”, este mesajul inițiatorilor campaniei. Dacă se vor aduna mai multe bunătăți, alimente, dulciuri, organizatorii vor ajuta și alte familii nevoiașe. „Amintirea mirosului de cozonac al copilăriei, a mirosului de migdale pe care mama îl punea în pască, a culorilor atât de frumoase ale ouălor sau amintirea mirosului îmbietor de prăjituri ne face să vrem să oferim aceste momente și altora. Sentimentul de cald pe care îl retrăim de fiecare dată când gândul ne poartă pe meleagurile copilăriei în preajma sărbătorilor pascale ne îndrumă, la fel de călduros, să oferim și altora șansa unei amintiri frumoase”, au mai adăugat reprezentanții GI Fundația Comunitară Bucovina. Să nu rămânem indiferenți acestei campanii. Putem să donăm în continuare alimente (fructe, legume, conserve, ouă, cozonac, dulciuri, ulei, zahăr, orez, făină etc.) dar și articole de igienă personală, pentru familii sărace, mici „surprize dulci” pentru copii, pe strada Oituz nr. 30, clădirea fostei Evidențe a populației (Institutul Bucovina).
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Umple coșul de Paște cu fapte bune!”, acțiune umanitară inițiată de GI Fundația Comunitară Bucovina.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Umple coșul de Paște cu fapte bune!”, acțiune umanitară inițiată de GI Fundația Comunitară Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei