Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 90 (7091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nereguli descoperite de poliţişti la trei transporturi de material lemnos

Miercuri, 17 Aprilie 2019 (12:18:17)

O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control marţi, la ora 3.30, pe DN 17A, la ieşire din comuna Dorneşti spre comuna Bălcăuţi, trei autoutilitare care transportau material lemnos, găsind nereguli în toate cele trei cazuri.

O autoutilitară condusă de un bărbat de 60 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, transporta în baza unui aviz de însoţire emis luni cantitatea de 2,52 mc cherestea tivită din specia molid şi 2,5 mc lătunoaie de molid. Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată şi cea înscrisă în documente, poliţiştii au solicitat sprijinul specialiştilor silvici care, în urma inventarierii, au stabilit că bărbatul transporta 11,604 mc cherestea tivită de esenţă răşinoase din specia molid şi nu cea din documente. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos transportat în plus, respectiv 9,084 mc cherestea tivită de esenţă răşinoase, specia molid, în valoare de 5.804 lei, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Marginea. Totodată, întrucât la inventariere s-a constatat în minus cantitatea de 2,5 mc lătunoaie, faţă de avizul de însoţire, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus confiscarea valorică a materialului lemnos lipsă în valoare de 274 lei.

Poliţiştii au oprit şi autoutilitara condusă de un bărbat de 30 de ani din comuna Frătăuţii Noi care transporta material lemnos în baza unui aviz emis la luni, în care era înscrisă cantitatea de 1,63 mc cherestea tivită de esenţă răşinoase şi 2,5 mc lătunoaie tot de esenţă răşinoase. Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată şi cea înscrisă în documente, poliţiştii au solicitat sprijinul specialiştilor silvici care, în urma inventarierii, au stabilit că bărbatul transporta 5,342 mc cherestea tivită de esenţă răşinoase şi nu cea din documente. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos transportat în plus, respectiv 3,712 mc cherestea tivită de esenţă răşinoase, în valoare de 2.371 lei, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Marginea. Totodată, întrucât la inventariere s-a constatat în minus cantitatea de 2,5 mc lătunoaie, faţă de avizul de însoţire, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus confiscarea valorică a materialului lemnos lipsă, în valoare de 274 lei.

Poliţiştii au oprit şi autoutilitara condusă de un tânăr de 20 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, care transporta material lemnos, fără aviz de însoţire, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiştilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 1,14 mc cherestea tivită de esenţă răşinoase din specia molid. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos în valoare de 728 lei a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nereguli descoperite de poliţişti la trei transporturi de material lemnos.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nereguli descoperite de poliţişti la trei transporturi de material lemnos0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei