Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 88 (7089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţi din locuinţele oamenilor de afaceri din Suceava, puşi sub acuzare şi arestaţi pentru noi fapte

Luni, 15 Aprilie 2019 (12:01:50)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Cătălin Tiberiu Mercheş şi Sergiu Nicolae Lahman, pentru mai multe infracţiuni de furt şi o tentativă de furt. Este vorba de nimeni alţii decât de hoţii arestaţi deja într-un alt dosar, tot privind o spargere la pont din casa unui om de afaceri.
Procurorii au solicitat şi în acest dosar arestarea preventivă a inculpaţilor, iar Judecătoria Suceava a admis propunerea, emiţând mandate de arestare pentru o durată de 30 de zile.

Monitorul de Suceava a scris în exclusivitate despre noile furturi pentru care au fost puşi sub acuzare hoţii în ediţia tipărită de luni, 15 aprilie.

Conform probatoriului administrat în cauză, „până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele:

- în data de 02.07.2018, în intervalul orar 10:00-11:00, inculpatul M.C.T. (Cătălin Tiberiu Mercheş – n.r.) a pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate C.D., din mun. Suceava, forţând uşor uşa principală de acces în interior, moment în care a fost surprins de proprietar, fără a reuşi să sustragă bunuri sau valori,

- în data de 04.07.2018, în intervalul 09:30-11:15, în perioada cât persoana vătămată C.D. a lipsit de la adresa de domiciliu din mun. Suceava, prin escaladarea unei ferestre, inculpatul M.C.T. a pătruns în locuinţă şi i-au răvăşit mai multe bunuri, reuşind să sustragă două ceasuri şi un cuţit, creând un prejudiciu de 200 lei,

- în noaptea de 30.09.2018/01.10.2018, în intervalul orar 19:00-03:00, inculpatul M.C.T. şi inculpatul Lahman Sergiu Nicolae au pătruns, prin efracţia şi escaladarea unei ferestre, în locuinţa numitului C.F., situată în mun. Suceava, de unde au sustras mai multe bijuterii din aur, gablonţuri, ceasuri de mână şi au încercat să sustragă un seif încastrat în perete, creând prin acestea un prejudiciu de aproximativ 15.000 lei,

- în data de 16.12.2018, în intervalul orar 17.20-20.20, inculpatul M.C.T. şi L.S.N.(Sergiu Nicolae Lahman – n.r.) au pătruns în locuinţa numitului P.G., situată în mun. Suceava, prin forţarea geamului şi a uşii de acces de la bucătărie, de unde, după ce au răvăşit mai multe bunuri, au sustras suma de 7.150 euro şi 14.800 lei, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 47.000 lei şi

- în data de 05.01.2019, în intervalul orar 17.00-19.00, inculpatul M.C.T. a pătruns prin efracţie, în imobilul persoanei vătămate B.G.R., situat în mun. Suceava, de unde a sustras o casetă metalică de valori care conţinea mai multe sume de bani, respectiv: 137.600 lei, 11.250 euro, 1.820 dolari americani şi mai multe bijuterii din aur, creând un prejudiciu total de aproximativ 250.000 lei”.

„Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanţelor de comitere a faptelor şi a stabilirii răspunderii penale a tuturor participanţilor.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţi”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi din locuinţele oamenilor de afaceri din Suceava, puşi sub acuzare şi arestaţi pentru noi fapte.
 Vizualizări articol: 2263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Hoţi din locuinţele oamenilor de afaceri din Suceava, puşi sub acuzare şi arestaţi pentru noi fapte3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei