Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 53 (7054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Angelica Fădor: Primul metru de autostradă din judeţul Suceava a fost făcut împotriva voinţei Guvernului PSD-ALDE

Marţi, 5 Martie 2019 (15:26:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a susţinut marţi o declaraţie politică, în care a evidenţiat faptul că gestul omului de afaceri Ştefan Mandachi de a construi un metru de autostradă demonstrează clar că sucevenii nu mai suportă nici o zi un guvern care continuă să ţină în subdezvoltare întreaga regiune a Moldovei. „Vin astăzi cu o veste bună: în judeţul Suceava a fost construit primul metru de autostradă! Din păcate, acest prim metru de autostradă a fost făcut împotriva voinţei Guvernului PSD-ALDE, care nu a reuşit să construiască un centimetru de autostradă în Moldova. Primul metru de autostradă a fost făcut în şapte ore de un antreprenor, împreună cu o echipă de 17 lucrători în construcţii, pentru că a dorit să arate că şi în România se pot face autostrăzi, dacă există voinţă. Acest protest arată că sucevenii, că moldovenii nu mai suportă nici o zi un guvern care să îi desconsidere şi care încearcă să îi ţină în continuare în sărăcie, în subdezvoltare”, a spus Angelica Fădor. Ea a precizat că a constatat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a găsit şi cauza lipsei drumurilor moderne, respectiv creşterea economică care a fost prea mare şi nu a ţinut ritmul cu „ineficienţa Guvernului PSD”.

Deputatul PNL de Suceava consideră că, în realitate, Liviu Dragnea a spus cu gura lui că Guvernul pe care îl conduce din umbră este incapabil, iar mediul privat, cel care generează creşterea economică, face performanţă cu toate piedicile pe care guvernul le pune.

„Ceea ce trebuie să vedem cu toţii este că exact un antreprenor, cel care generează această creşterea economică pe care Guvernul PSD nu o poate gestiona, a găsit şi fondurile, şi timpul necesar pentru a construi primul metru de autostradă în Moldova. Situaţia în care se află Regiunea de Nord-Est, judeţul Suceava în particular, în ceea ce priveşte infrastructura de transport, nu este doar jalnică şi împotriva dezvoltării, ci poate reprezenta un factor care să afecteze pe o perioadă lungă o mare parte din ţară”, a spus Angelica Fădor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: Primul metru de autostradă din judeţul Suceava a fost făcut împotriva voinţei Guvernului PSD-ALDE.
 Vizualizări articol: 4235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Angelica Fădor: Primul metru de autostradă din judeţul Suceava a fost făcut împotriva voinţei Guvernului PSD-ALDE1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei