Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 42 (7043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gala Tineri în acţiune pentru ecoturism, vineri, la Suceava

Miercuri, 20 Februarie 2019 (11:29:05)

Suceava găzduieşte vineri, 22 februarie, un eveniment care aduce laolaltă copii şi tineri din nouă localităţi situate în destinaţiile de ecoturism Ţinutul Zimbrului şi Ţara Dornelor. Membri ai cluburilor de iniţiativă comunitară GreenIMPACT, aceştia au lucrat împreună timp de aproape doi ani pentru a descoperi patrimoniul local al zonelor în care trăiesc şi pentru a învăţa cum să contribuie la promovarea şi valorificarea lui.

Gala Tineri în acţiune pentru ecoturism, care va avea loc de la ora 14.00, în sala de Conferinţe a hotelului Continental din Suceava, începe cu o prezentare a programului GreenIMPACT şi a organizaţiei care-l derulează, Fundaţia Noi Orizonturi, şi continuă cu un Târg de şezători în care copiii vor expune produsele şi serviciile pe care le-au gândit în proiectele implementare până acum.

„Veţi avea astfel ocazia să aflaţi cum au contribuit copiii din Panaci la naşterea brandului comunei, cunoscută drept <Tărâmul izvoarelor>, după ce copiii au mobilizat întreaga comunitate să redescopere 17 izvoare cu apă minerală; cum au trezit la viaţă elevii din Dorna Candrenilor Casa Tradiţională, organizând evenimente de promovare a meşteşugurilor tradiţionale”, au precizat organizatorii.

La eveniment participă, pe lângă reprezentanţii cluburilor (profesorii-coordonatori şi câte doi membri) şi partenerii pe care copiii şi i-au făcut în comunitate - primari, directori de şcoli, reprezentanţi ai GAL-urilor, reprezentanţi ai Inspectoratelor Şcolare Judeţene, administraţiile de management ale ecodestinaţiilor, antreprenori, proprietari de pensiuni, reprezentanţi ai unor asociaţii de mediu/turism, meşteşugari etc.

Cluburile de iniţiativă comunitară pentru tineri GreenIMPACT, înfiinţate în zone cu destinaţie ecoturistică de Fundaţia Noi Orizonturi cu sprijinul unor parteneri care cred în valoarea acestei iniţiative – Romanian-American Foundation, Lidl Romania, Banca Transilvania, Fundatia Orange, Trasmec şi Rotary Visio – au misiunea de a promova patrimoniul local. Peste 600 de copii, majoritatea din mediul rural, învaţă astfel despre comorile pe care le au acasă şi despre cum pot să le pună mai bine în valoare. În acest proces ei devin mai implicaţi, mai responsabili şi mai încrezători în forţele proprii, dobândind valori, atitudini şi abilităţi care pot să-i ajute cu adevărat în viaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Tineri în acţiune pentru ecoturism, vineri, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala Tineri în acţiune pentru ecoturism, vineri, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei