Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 41 (7042)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat înşelat de doi bărbaţi care au pretins că sunt turci şi că au rămas fără combustibil la maşină

Marţi, 19 Februarie 2019 (11:06:30)

Doi indivizi au pretins că sunt turci care au rămas fără motorină la maşină şi l-au înşelat pe un bărbat pe o stradă din Siret lăsându-i un ghiul fără valoare în schimbul a 100 de lei.

Luni, la ora 13.00, Poliția orașului Siret a fost sesizată direct de către un bărbat de 49 ani, din comuna Mușenița, despre faptul că în timp ce se afla pe raza Cartierului Mănăstioara, din orașul Siret, a fost abordat de doi necunoscuți, care s-au recomandat că sunt cetățeni turci și i-au spus că au rămas fără motorină la mașină. Cei doi „turci” i-au oferit un inel de tip ghiul din metal de culoare galbenă despre care i-au spus că valorează suma de 600 euro pe care i-au spus că îl vând pentru a face rost de bani pentru a alimenta cu combustibil autoturismul lor.

Totodată, aceștia i-au solicitat bărbatului de 49 de ani să le arate o bancnotă românească, iar acesta a scos din portmoneu o bancnotă de 100 lei în schimbul căreia cei doi i-au dat inelul despre care susțineau că valorează 600 euro, după care au plecat cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Poliţiştii sireteni au găsit pe o stradă din oraş autoturismul respectiv, care era condus de către un tânăr de 21 ani, domiciliat în municipiul București, iar pe scaunul din dreapta al autoturismului a fost identificat ca pasager un bărbat de 47 ani, domiciliat în comuna Movilița, județul Ialomița. 

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliției orașului Siret, unde au fost recunoscuţi de către păgubit ca fiind persoanele care anterior i-au vândut ghiulul cu suma de 100 lei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „înșelăciune”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat înşelat de doi bărbaţi care au pretins că sunt turci şi că au rămas fără combustibil la maşină.
 Vizualizări articol: 2870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bărbat înşelat de doi bărbaţi care au pretins că sunt turci şi că au rămas fără combustibil la maşină5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei