Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 37 (7038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenzi în valoare de peste 35.000 de lei, în ultima săptămână, în cadrul unei acţiuni de amploare a poliţiei

Joi, 14 Februarie 2019 (11:58:05)
Poliţiştii suceveni au aplicat în ultima săptămână (în perioada 08.02. - 14.02.2019) amenzi în valoare de 35.055 de lei, în cadrul unor acţiuni preventiv-reactive organizate la nivelul judeţului, în sistem integrat, pe principalele artere rutiere de intrare/ieșire în/din municipii și marile oraşe cu efective din cadrul formaţiunilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale.Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost organizate 71 de filtre pe principalele căi de comunicație, fiind constatate 8 infracțiuni și aplicate 85 de sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (67) au fost aplicate la regimul rutier, 17 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar restul pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 35.055 lei."O prioritate a fost creșterea gradului de siguranță rutieră, în această perioadă, polițiștii acţionând cu autospecialele radar pentru monitorizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor şi identificarea celor care încalcă legislația rutieră. Poliţiştii au reținut 12 permise de conducere (trei pentru alcool, două pentru viteză excesivă și şapte pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras 5 certificate de înmatriculare. Acţiunile desfăşurate de poliţiştii suceveni au vizat în special prevenirea producerii unor accidente şi blocaje rutiere pe principalele artere de circulaţie, datorate creşterii valorilor de trafic, dar și monitorizarea și fluidizarea circulației în condiții de iarnă", se arată în comunicatul IPJ Suceava, în care se mai precizează că tot în această perioadă au fost prinşi în flagrant 3 autori de infracţiuni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi în valoare de peste 35.000 de lei, în ultima săptămână, în cadrul unei acţiuni de amploare a poliţiei.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi în valoare de peste 35.000 de lei, în ultima săptămână, în cadrul unei acţiuni de amploare a poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei