Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 6 (7007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

148 de membri ai Asociației Transportatorilor de Mărfuri „Bucovina” participă la protestul de la Parlamentul European, la Bruxelles

Joi, 10 Ianuarie 2019 (10:00:33)

148 de membri ai Asociației Transportatorilor de Mărfuri „Bucovina” participăjoi la protestul de la Parlamentul European, la Bruxelles. Aceştia au plecat joi dimineața, cu o cursă aeriană specială, de la Suceava la Bruxelles, la un protest organizat la Parlamentul European, alături de transportatori de marfă din mai multe state, nemulțumiți de „Pachetul de Mobilitate I”.

Cei 148 de membri ai Asociației Transportatorilor de Mărfuri „Bucovina” au plecat la Bruxelles pentru a protesta la Parlamentul European împotriva “Pachetului Mobilitate 1” care cuprinde o serie de modificări legislative importante, care va dezavantaja transportatorii români.

Oamenii de afaceri din Suceava au închiriat un avion care va face joi două curse speciale de la Suceava la Bruxelles și retur, acesta fiind sigura modalitate prin care transportatorii să poată ajunge în capitala Belgiei.

Protestul de la Bruxelles este îndreptat împotriva “Pachetului Mobilitate 1” care prevedere un set de reglementări legislative de modificare a transporturilor la nivel european, dar care îi dezavantajează transportatorii români.

Pachetul Mobilitate 1 a fost publicat de Comisia Europeană pe 31 mai 2017 şi cuprinde propuneri importante de modificare a legislaţiei europene în domeniul transporturilor rutiere, precum: propunerea de Lege specială pentru aplicarea Directivei detaşării nr. 71/1996 la transporturile rutiere; propunerea de revizuire a Regulamentului 561/2006 privind timpii de conducere şi de odihnă ai şoferilor profesionişt; propunerea de modificare a Regulamentului nr.1071/2009 privind accesul la profesie şi a Regulamentului 1072/2009 privind accesul la piaţa de transport rutier de marfă.

Parlamentul European urmează să decidă, joi, adoptarea acestui document, motiv pentru care asociațiile patronale ale transportatorilor de marfă din țările est-europene afectate de măsurile conținute de Pachetul Mobilitate 1 au solicitat autorizarea unei acțiuni de protest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 148 de membri ai Asociației Transportatorilor de Mărfuri „Bucovina” participă la protestul de la Parlamentul European, la Bruxelles.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
148 de membri ai Asociației Transportatorilor de Mărfuri „Bucovina” participă la protestul de la Parlamentul European, la Bruxelles0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei