Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 275 (6985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

S-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan deşi aveau permisele suspendate

Vineri, 7 Decembrie 2018 (11:08:50)
Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan deşi aveau permisele suspendate. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, joi, la ora 22.10, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti au oprit pentru control pe raza comunei Gălănești, DN2H Gălănești, un autovehicul marca Mercedes Benz care se deplasa spre municipiul Rădăuți și era condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Rădăuți. Conducătorul auto a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române și s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce cu restricții - suspendat.De asemenea, tânărul a declarat verbal faptul că autoturismul aparține tatălui său și l-a luat fără știrea acestuia.S-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.Tot joi, la ora 23.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 15 Vatra Dornei au oprit pentru control pe raza comunei Dorna Arini, pe DJ 174, un autoturismul marca Land Rover care circula din direcţia Vatra Dornei spre comuna Şaru Dornei și care era condus de un tânăr de 27 de ani, din. Vatra Dornei. Fiind verificat în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere cu restricţii - suspendat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptul de a conduce i-a fost suspendată”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan deşi aveau permisele suspendate.
 Vizualizări articol: 1530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan deşi aveau permisele suspendate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei