Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 272 (6982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident de muncă, petrecut în pădure

Marţi, 4 Decembrie 2018 (11:33:23)
Un bărbat a ajuns ieri în stare gravă la spital în urma unui accident de muncă, petrecut în pădure. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, luni, la ora 17.09, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 44 ani, din com. Moldovița, a fost victima unui accident de muncă în timp ce lucra în pădure.Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul, angajat la o societate care desfăşoară activităţi de exploatare în fondul forestier ce aparţine de O.S. Crucea, în Cantonul 20 Pârâul Crucii, de pe raza comunei Crucea, a fost victima unui accident de TAF produs în zona menţionată, în calitate de pasager. Având în vedere leziunile suferite în zona capului, bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Vatra Dornei, de unde a fost apoi transferat la Spitalul de Urgenţă “Sfântul Ioan Cel Nou” Suceava, fiind diagnosticat cu „traumatism cracio-cerebral acut deschis cu plăgi contuze parietooccipitale drepte și comoţie cerebrală”.Administratorul societăţii la care este angajat bărbatul a declarat că nu cunoaşte împrejurările în care s-a produs accidentul.S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.De asemenea, s-a solicitat informarea Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava în vederea desemnării unui reprezentant pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident de muncă, petrecut în pădure.
 Vizualizări articol: 2549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident de muncă, petrecut în pădure0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei