Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 267 (6977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbaţi prinşi după ce au sustras din magazine bere şi vodcă

Luni, 26 Noiembrie 2018 (11:02:42)

Doi bărbaţi au fost prinşi după ce au sustras o sticlă de bere, respectiv o sticlă de votcă şi un cablu de date, din două hipermarketuri. Ambele incidente au avut loc duminică.      

În jurul orei 15, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Suceava, a sustras de pe raft o sticlă de bere de 3 litri, valoarea prejudiciului fiind de 7,15 lei, cu care a ieşit din magazinul situat pe strada Slătioarei din Suceava. Acesta a fost oprit de o angajată a magazinului.

Prejudiciul în valoare de 7,15 lei a fost recuperat în totalitate, iar reprezentantul magazinului nu se constată parte civilă în procesul penal. A fost întocmit proces-verbal de constatarea infracţiunii flagrante.

Scena s-a repetat mai târziu, în jurul orei 19, la un hipermarket de pe str. Calea Unirii din Suceava. Un bărbat de 45 ani din Suceava a sustras o sticlă de vodcă în valoare de 29 lei şi un cablu de date în valoare de 23,20 lei. Bunurile sustrase au fost găsite asupra lui ascunse sub haine, acesta fiind depistat de către agentul de pază după ce a ieşit din magazin prin locul de ,,acces intrare clienţi”, fără ca acestea să fie achitate. Cel în cauză a fost condus la sediul Secţiei de poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante.

Prejudiciul cauzat în valoare de 52,20 lei a fost recuperat în totalitate, reprezentantul magazinului declarând verbal că nu se constituie parte civilă în procesul penal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţi prinşi după ce au sustras din magazine bere şi vodcă.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţi prinşi după ce au sustras din magazine bere şi vodcă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei