Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 267 (6977)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amplă acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică la Marginea

Luni, 26 Noiembrie 2018 (14:10:34)

În perioada 24-25 noiembrie, întreg personalul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea a fost angrenat într-o amplă acţiune pentru prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală şi contravenţională.  

Au fost intensificate activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise cu violenţă în locaţiile identificate cu grad de risc, au fost monitorizate şi evaluate stările conflictuale, fiind asigurată prezenţa activă a efectivelor de poliţie pe căile de acces ce converg spre lăcaşurile de cult şi zonele de agrement. În punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens au fost organizate filtre rutiere pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele căi de comunicaţie.       

S-a acţionat în filtre fixe cu efective mărite cât şi prin oprirea din mişcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulaţie cu risc accidentogen ridicat, cât şi pe străzile secundare, fiind intensificată colaborarea cu celelalte formaţiuni de poliţie, în scopul combaterii infracţionalităţii stradale.

În urma acţiunii organizate au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.220 lei şi au fost constatate în flagrant 4 infracţiuni la regimul rutier. 

Au fost testaţi cu aparatul etilotest peste 50 de conducători auto şi au fost reţinute 4 permise de conducere.

De asemenea, în cadrul acţiunii au fost confiscate material lemnos şi o autoutilitară în valoare de peste 4000 euro.

Duminică, la ora 15.20, patrulele din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea au efectuat semnal regulamentar de oprire unui ATV care se deplasa pe DJ 178, pe raza comunei Volovăţ, pe direcţia Rădăuţi – Volovăţ.

Pentru autovehiculul condus, conducătorul nu a putut prezenta nici un document. S-au efectuat verificări în bazele de date ale Poliţiei Române, ocazie cu care s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autovehiculul nu este înmatriculat pentru a fi condus pe drumurile publice. De asemenea, s-a stabilit că numărul de înregistrare a fost atribuit de către autorităţile locale unui alt vehicul.

În cauză urmează a se efectua cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Tot duminică, la ora 11.51, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Văşcăuţi - Muşeniţa, a condus autoturismul pe DN 17A din Marginea, pe direcţia Marginea – Rădăuţi, şi a efectuat o manevră de depăşire încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 725 lei, luându-se şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 30 de zile.

Imediat după pornirea de pe loc în urma controlului auto, acelaşi şofer a efectuat din nou o manevră de depăşire a unui autovehicul, încălcând din nou marcajul longitudinal continuu simplu care desparte sensurile de mers.

Şoferul a fost din nou sancţionat contravenţional cu amendă de 725 lei, luându-se şi măsura complementară de reţinere a dovezii înlocuitoare a permisului.

Şoferul a fost sancţionat cu două amenzi, urmând ca permisul de conducere să-i fie suspendat pentru 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amplă acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică la Marginea.
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amplă acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică la Marginea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei