Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 231 (6941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A ajuns în arest după ce, beat şi fără permis, a furat maşina unchiului său

Marţi, 16 Octombrie 2018 (10:07:16)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava după ce, chiar dacă nu are permis de conducere şi era în avansată stare de ebrietate, a luat maşina unchiului său şi a ajuns cu ea într-un şanţ.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 09.00, când tânărul din comuna Frumosu, în timp ce conducea maşina unchiului său pe DJ 177, în localitatea Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și s-a oprit în șanțul de pe partea stângă a părții carosabile, având în vedere sensul său de mers.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii l-au căutat pe tânăr în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere şi au constatat că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tânărul a declarat că maşina îi aparține unchiului său, care nu și-a dat acceptul pentru ca acesta să o ia și să o conducă.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, „conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „furt în scop de folosință”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Totodată, față de tânărul de 26 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului pentru luarea unei măsuri preventive.

În aceeaşi zi, în jurul orei 21.00, un bărbat de 33 ani, din Calafindești, se deplasa pe un scuter pe un drum comunal neclasificat din localitate, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă, lovindu-se în zona capului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de: ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns în arest după ce, beat şi fără permis, a furat maşina unchiului său.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ajuns în arest după ce, beat şi fără permis, a furat maşina unchiului său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei